IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NEXT BASKET и Noble Graphics обединяват усилията си за ново поколение електронна търговия

Иновативната платформа за електронна търговия и изграждане на онлайн магазини обяви партньорство с Noble Graphics - водеща маркетингова агенция в България

12:00 | 22.03.23 г.
NEXT BASKET
Снимка: pexels.com
Снимка: pexels.com

В средите на електронната търговия има нов тандем, обединяващ високи технологии с доказана маркетингова експертиза. Сътрудничеството между NEXT BASKET и Noble Graphics има за цел да създаде новаторска маркетингова стратегия, която да позиционира платформата като лидер в бранша на световно ниво.

Усъвършенстваните възможности на NEXT BASKET за създаване на онлайн магазини включват мащабируема и сигурна софтуерна архитектура, стотици функционалности и вградени интеграции за SEO оптимизация. Платформата представя ново поколение възможности за електронна търговия за малки, средни и корпоративни предприемачи, които с помощта на Noble Graphics, NEXT BASKET имат за цел изцяло да трансформират нишата на електронната търговия в Европа.

Изборът на партньори далеч не е случаен, тъй като Noble Graphics е маркетингова агенция с доказан опит в рекламната индустрия. Компанията е спечелила няколко престижни награди, включително единствената българска награда на Cannes Young Lions.

Очаква се това сътрудничество между NEXT BASKET и Noble Graphics да постави нов стандарт в колаборацията между маркетинг и електронна търговия. Резултатът ще можем да проследим в реално време, още със старта на платформата в следващите месеци.

Последна актуализация: 09:52 | 21.03.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още
Финанси виж още