IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Samsung Galaxy S7 ще разполага с чувствителен на натиск дисплей?

Новото устройство на Samsung ще бъде пуснат и в премиум версия с извит екран, твърдят източници

16:36 | 14.12.15 г. 3
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Samsung Electronics ще добави към новия си смартфон Galaxy S7 дисплей, който е чувствителен на натиск, както и порт за бързо зареждане, твърдят източници, запознати с въпроса, цитирани от Wall Street Journal.

Очаква се новото ключово устройство на компанията да се появи на пазара през март.

Южнокорейската технологична компания обмисля и поставянето на сканиращо ретината устройство за част от новите версии на новия си телефон, допълват източниците. По думите им въпреки че устройствата предстои да излязат след три месеца, част от функциите им може да се променят.

Подобренията в новия смартфон Galaxy S7, както ще се казва продуктът, не са твърде големи спрямо неговия предшественик Galaxy S6.

Подобно на тазгодишния флагман на Samsung новият ще бъде предлаган и в премиум версия с извит екран, като ще се нарича Galaxy S7 Edge, коментират още източниците.

Говорителите на технологичния гигант отказват да коментират въпроса.  

Наскоро компанията смени ръководителя на своя бизнес със смартфони, като този път избра човек, който е помогнал за развитието на нейните платформи за сигурност и за мобилни разплащания. Така Кох Дон Дзин поема поста президент на мобилните комуникации, а неговият предшественик Джей Кей Шин остава президент и един от изпълнителните директори на бизнеса с електроника на Samsung Group. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:39 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
pepince
преди 8 години
Ще го видим този Galaxy S7 има време..., а дисплей, който е чувствителен на натиск, както и порт за бързо зареждане е добра идея и ако може поне 8 ядрен 3гхц процесор и яко видео процесорче, поне 4 гб рам + 64гб или 128гб , + слот за 128 гб микро сд карта+още едно микро USB + HDMI , 4к видео и по-яка батерия :) ...размечтах се :) ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още