IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мощност зад емблематичен дизайн – Lenovo е официален партньор за работни станции на Aston Martin

Дизайнерският екип на Aston Martin използва работни станции на Lenovo, захранвани от графични процесори NVIDIA Quadro,

11:27 | 24.11.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Lenovo
Снимка: Lenovo

Следихте ли F1 Шампионатите през 2021 и 2022 г.? Един от отборите, навлизащи успешно в най-предизвикателния в технологично отношение спорт на планетата и прогресиращи през последните две години, е този на Aston Martin.

Ускоряване на дизайна и повишаване на ефективността с работни станции на Lenovo и графични процесори NVIDIA Quadro. Ангажиментът на Aston Martin да прави най-красивите коли в света е легендарен, както и техният стремеж към съвършенство. С доказан опит в предоставянето на най-доброто на своите клиентите компанията работи само с избрани няколко доставчици от световна класа. Това е необходимо, за да гарантира, че те са в състояние да отговарят на безкомпромисни стандарти за качество. В резултат на това, когато Aston Martin искат да стандартизират своето портфолио от работни станции в различните работни процеси в цялата компания, те в крайна сметка избират Lenovo за техен официален партньор за работни станции поради високата производителност и надеждност на технологията на Lenovo.

Да станеш официален партньор на Aston Martin за работни станции е изключително важна стъпка, която надхвърля границите на автомобилната индустрия и обхваща сфери като инженеринг, дизайн, визуализация и архитектура.

„Не можем да проектираме или произвеждаме коли без работни станции“, каза Стив О’Конър, директор в Aston Martin. „Портфолиото от работни станции на Lenovo ни позволява да конфигурираме нашите машини за основни работни натоварвания, без да правим компромис със стил и дизайн, CAD и инженеринг, по-този начин сме способни да отговорим на уникалните нужди на всеки екип.“

Дизайнерският екип на Aston Martin използва работни станции на Lenovo, захранвани от графични процесори NVIDIA Quadro, за да съчетае дигиталните и физическите елементи на дизайна. Независимо дали екипът сравнява скулптура от глина с цифрови скици, или прехвърля фрезовани модели към изобразени модели, мощността и производителността на работните станции трябва да отговарят на различни предизвикателства. Това означава, че са необходими работни станции, които щателно да валидират всеки елемент от процеса на производство, за да могат да бъдат създавани перфектни продукти от реалния свят.

И сега, с реалността на дистанционната работа, Aston Martin продължава да се движи напред, използвайки мобилните работни станции от серия ThinkPad P – предлагащи възможност за отваряне на големи дизайнерски файлове и създаване на файлове без забавяне. Това им позволява да вдъхнат живот на дизайните си в реално време. Използвайки силата на професионалната графика NVIDIA Quadro в мобилен форм-фактор, мобилните работни станции на Lenovo предлагат на Aston Martin възможността да подобрят своя дизайн, инженеринг и работни процеси за визуализация без ограничения.

Преди да стандартизират Lenovo, Aston Martin имат нужда от партньор, който може да осигури несравнимо изживяване. Lenovo може да гарантира, че техните работни станции ще останат в крак с всички технически нужди от поколение на поколение и то с лесна управляемост, актуални драйвери и силна производителност на приложенията.

„Ние използваме много различен софтуер от компании като Adobe и Autodesk и основно покриваме всяка категория приложения, за която можете да се сетите“, каза Стив О’Конър. „Lenovo Performance Tuner ни позволява лесно да поддържаме различните профили да се адаптират към приложенията, които дизайнерите и инженерите ни използват. Не само сме уверени, че нашите работни станции са най-актуалните, които някога са били създавани, но не мога да си спомня последния път, когато съм имал оплакване от инженеринг или дизайн през последните три или четири години, откакто стандартизирахме Lenovo.”

“Партньорството с тази емблематична марка и хората зад нея е привилегия и ние сме горди да бъдем част от това да им помогнем да проектират бъдещето. Графичните дизайнери, инженери и моделисти на Aston Martin разчитат на мощността и надеждността на работните станции на Lenovo и професионалната графика на NVIDIA, за да свършат тежката работа и да гледат уверено към бъдещето”, споделят от Lenovo.

Независимо дали използват мобилните работни станции ThinkPad P Series или настолните компютри ThinkStation, Aston Martin могат да бъдат спокойни, знаейки, че дигиталните инструменти, които използват са проектирани, тествани и доказали се многократно във времето. Това позволява на Aston Martin да се съсредоточи върху това, което прави най-добре: постигане на съвършенство в дизайна .

Ако сте готови да подобрите работните процеси на вашата организация, научете повече за това как Lenovo и NVIDIA си партнират, за да стимулират иновациите на Aston Martin тук.

А за да разгледате българския сайт на Lenovo за работни станции, натиснете тук: http://lenovoworkstations.bg

Последна актуализация: 11:28 | 24.11.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още
Финанси виж още