IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лидерите на ЕС се събират извънредно заради Украйна

В центъра на дискусиите ще бъдат последните събития в Крим

10:48 | 06.03.14 г. 4
Лидерите на ЕС се събират извънредно заради Украйна

Лидерите на Европейския съюз ще се съберат днес в Брюксел на извънредна среща на върха за Украйна. Те ще обсъдят последните събития в Крим и вариантите за намаляване на напрежението.

По-рано през седмицата външните министри от ЕС проведоха петчасови кризисни разговори, на които започна обсъждането на евентуални санкции срещу Русия заради задълбочаващия се конфликт в Крим.   

Днес се очаква да стане ясно дали санкциите срещу Москва ще станат факт.

В изявлението си по-рано министрите заплашиха с последици за двустранните отношения между ЕС и Русия. Френският външен министър Лоран Фабиус предупреди, че ако напрежението в района не се понижи, мерките ще влязат в сила.

Сред дискутираните санкции срещу Москва са затягане на визовите ограничения, замразяване на активи на високопоставени фигури и прекъсване на споразумения.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:23 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bulgaria On Air виж още

Коментари

4
rate up comment 1 rate down comment 0
iivanoff
преди 10 години
"това че е инструмент в нечии ръце хич не го извинява (Путин) нито го прави невинен. " - пред кого не го прави невинен - съд, религия, разбиране? - защото твоята гледна точка не е еквивалентна на неговата (тяхната)! Те имат даже различна религия, която им "дава" коренно различно отношение към маймуните! - за тях вие имате нужда от тази "игра", за да живеете, вие живеете благодарение на тях! Те се грижат за вас, защото вашия живот е както необходим /за тях/, така и неизбежен /за вас/!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 2 rate down comment 2
bgMan
преди 10 години
За пореден път пиша - това че е инструмент в нечии ръце хич не го извинява (Путин) нито го прави невинен. Що не се оттегли или пенсионира и да остави мръсната работа на друг гадняр?Същото важи и за всички руснаци и руски компании.Съвсем съзнателно са избрали ролите си на гадняри и тирани.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 3 rate down comment 3
iivanoff
преди 10 години
Всичко което се прави да се хареса на маймуните е винаги в тяхна вреда! - ползват се маймуните с желанията им срещу самите тях - субективен идеализъм в ТВ-реалност! Така те помагат и приемат процеса доброволно... заради харесването. - Русия се представя като окупатор (враг) и санкциите са желани/необходими неизбежни, предопределени... а от тях зависи цената "неизбежното гео-политическо партньорство", от което ще се определи качеството и цената на месния маймунски живот и битие естествено, без наложени рестрикции допълнително!! Окупаторството се обяснява на маймуните с алчността на ПУТин (и всички лични к-ва), а никой не се замисля и не търси доказателства за личната свобода на последния ... изобщо да избира каквото и да е, освен раязбира се при определени условия личната си тоалетна хартия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 3
deant
преди 10 години
Санкции за какво? Има ли един изстрел? Има ли убит човек? Каква е тази война без убийства? Доколкото помня Путин прибра войниците по базите. Или май на тях им се иска да не ги беше прибирал.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още