IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виламовска: Вдъхновявате читателите да ползват знанието по пътя към целите

Сайтът е средище за продуктивни дискусии по актуални икономически теми, смята секретарят за иновационна политика на Президента

10:00 | 09.05.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Анна-Мари Виламовска, секретар за иновационна политика на Президента. <em>Снимка: Investor.bg</em></p>

Анна-Мари Виламовска, секретар за иновационна политика на Президента. Снимка: Investor.bg

Уважаеми колеги от екипа на Investor.bg,

Преди 15 години Вие станахте автори на проект, който с пълно право може да бъде определен като иновативен за българското медийно и уеб пространство. Благодарение на Вашия предприемачески усет и далновидност факт стана една иновативна инвестиция, която с течение на времето се разви и доказа ползата от качествена икономическа и финансова журналистика в онлайн формат.

Investor.bg се появи на сцената в най-правилното време. С Вашите информативни статии и анализи за инвестиционната обстановка в глобален план, Вие дадохте навременен отговор на нуждата от специализирана информация във време на икономическа и финансова турбулентност и трансформация.

Investor.bg днес е не само източник на обективни анализи, но и средище за продуктивни дискусии по актуални икономически теми. Вашият проект играе роля в процеса на сформиране на бизнес принципи у българските предприемачи, както и създаване на стандарт за диалог и поведение. През тези години Вие вдъхновявахте членовете на Вашата аудитория да ползват знанието като главно средство за постигането на техните цели и да вземат информирани решения. Големият брой спечелени награди от Investor.bg са доказателство именно за този обективен и критичен поглед.

Вашият професионализъм и ентусиазъм бяха и продължават да са ключови за успешната реализация на платформата Investor.bg. Пожелавам Ви винаги да сте първи в това, което правите, честит 15-ти юбилей.

                          

 

                                              

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:32 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още