IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обсъждат предизвикателствата пред администрацията по пътя към ЕС

09:23 | 12.04.05 г.
Автор - снимка
Създател
Обсъждат предизвикателствата пред администрацията по пътя към ЕС
"Качествено обслужване - добри практики и предизвикателства пред държавната администрация по пътя към Европейския съюз" е конференцията, която се открива днес в София от министъра на държавната администрация Димитър Калчев, обявиха от правителствената информационна служба.

На форума ще бъдат представени задачите пред държавната ни администрация по пътя към ЕС в контекста на новите инициативи на Европейската комисия, както и български и международни практики.

На конференцията ще присъстват над 100 представители на централната държавна администрация и международни финансови институции. Участниците ще обсъждат постиженията и приоритетите за по-нататъшно повишаване на качеството на обслужване.

Очаква се да бъдат представени резултати от проучване на НЦИОМ за нивото на административното обслужване.

Ще бъдат разгледани и аспектите на качеството на услугите при регулативните режими, както добрите практики при въвеждане на принципа на обслужване на "едно гише" в Агенцията по заетостта.

На конференцията представители на частния сектор ще споделят опита си по отношение на работата с клиенти.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:04 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още