IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Варненци вече поръчват храна чрез Netkelner.bg

Миналата седмица сайтът започна да приема поръчки в София

11:03 | 17.10.05 г.
Варненци вече поръчват храна чрез Netkelner.bg

Чрез тестова версия на страницата Netkelner.bg вече може да се правят поръчки и от Варна. В събота сутринта беше активирано първото заведение в морската столица и през уикенда бяха осъществени няколко поръчки. В следващите дни и седмици заведенията във Варна ще се увеличат и изборът пред клиентите ще бъде по-голям.

Netkelner.bg приема поръчки за доставка на храна и ги изпраща до заведения, партньори на Инвестор.БГ АД. Екипът на Netkelner.bg контролира качеството при осъществяване на поръчката.

Сайтът е плод на партньорството между Инвестор.БГ АД и унгарската Viala Kft, която притежава сайтове в Унгария (www.netpincer.hu), Австрия (www.netkellner.at) и Чехия (www.netcisnik.cz).

Уеб сайтът стартира на 12 октомври (сряда) в София, като столичани могат да направят избора си за поръчка от 4 доставчика. Един от тях приема поръчки без минимална сума, без цена за доставка и разходи за опаковка. По случай стартирането на дейността на Netkelner.bg клиентите му могат да се възползват и от изгодни промоции.

В момента най-евтината пица в София е само 1,59 лв. (Маринара - 30 см, с безплатна доставка и опаковка), а най-евтината пица във Варна е Пица Маргарита - 250 гр, която струва 2,05 лв.

При влизането в сайта потребителят трябва да избере квартал от падащото меню на главната страница. Следващата стъпка е избор от падащо меню на улицата, блока, булеварда или площада, на който се намира адресът му. Потребителят въвежда номер на улица или вход на жилищен блок, етаж и апартамент, като полетата приемат едновременно букви и цифри.

Всеки потребител може да въведе няколко адреса за доставка. След избор на един от адресите се визуализира страница с доставчиците на този адрес и кратки описания към тях. Поръчва се от избрания доставчик. С натискане на бутона "Продължи" се преминава към следваща страница, на която се уточнява час на доставката и незадължителни полета за уточнение към поръчката, данни за фактура и бележка и дали клиентът може да плати само с едри пари.

С новото попълнение Netkelner.bg сайтовете в групата на Инвестор.БГ АД вече са шест, като останалите са Investor.bg, Start.bg, Dnes.bg, Tialoto.bg и Snimka.bg.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:09 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още