IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН отписа Енергоремонт-Варна от регистъра си

Предметът на дейност на дружеството е основни и аварийни ремонти на електроцентрали, производство на резервни части и оборудване

13:40 | 27.03.06 г.
КФН отписа Енергоремонт-Варна от регистъра си
“Енергоремонт-Варна” АД, с. Езерово бе отписано от регистъра на публичните дружества, воден от Комисията за финансов надзор, с решение на заместник-председателя на КФН, ръководещ управление “Надзор на инвестиционната дейност - Димана Ранкова, става ясно от съобщение на институцията.

В началото на месеца три лица приеха предложеното търгово предложение от мажоритарния собственик по позицията - Енергоремонт-Холдинг АД-София, на цена от 21,92 лв., с което той събра 100%.

Предметът на дейност на дружеството е основни и аварийни ремонти на електроцентрали, производство на резервни части и оборудване.


От регистъра на публичните дружества, воден от КФН, бяха отписани и ипотечните облигации, издадени от Централна кооперативна банка. Двете решения подлежат на обжалване по административен ред пред комисията в 7-дневен срок.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:05 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още