IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отвориха офертите за строителството на Южната дъга на околовръстното

Обектът е с дължина 4,7 км, като проектът включва изграждането на пътните възли на Околовръстното шосе с "Драгалевско" и "Симеоновско шосе"

15:44 | 17.04.06 г.
Автор - снимка
Създател
Отвориха офертите за строителството на Южната дъга на околовръстното
Изпълнителна агенция (ИА) "Пътища" е започнала провеждане на открита процедура по реда на Закона за обществени поръчки за избор на изпълнител на строителството на обект: Софийски околовръстен път - Южна дъга - участък Симеоновско шосe, съобщиха от изпълнителната агенция.

Отворени са били всичките 6 подадени оферти по реда на постъпването им в присъствието на комисия, назначена със заповед на изпълнителния директор на ИА "Пътища", и представители на кандидатите за участие.

Комисията ще обяви най-добрата оферта до 20 дни. Оферти са подали Обединение Юг, което включва Лидер -ГБС Инфраструктурно строителство, СК13 -Пътстрой АД и Главбулгарстрой АД; ПИ ЕС АЙ АД - Стара Загора; Пътстрой - 92 АД- София; Холдингово дружество Пътища АД - София; Пътни строежи АД - Пловдив и Щрабаг АГ - София.

Обектът е с дължина 4,7 км, като проектът включва изграждането на пътните възли на Околовръстното шосе с "Драгалевско" и "Симеоновско шосе", също и реконструкция на съществуваща инфраструктура, която ще бъде засегната от строителството.

Срокът за изпълнение на обекта е 20 месеца от възлагането на поръчката. Средствата се осигуряват от бюджет на ИА "Пътища" и Столична община.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:31 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още