IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Биха камбаната на борсата заради Булленд инвестмънтс АДСИЦ

На 10 май Съветът на директорите на дружеството ще обсъди размера на последващото увеличение на капитала

12:20 | 08.05.06 г.
Бистра Илкова и Валентин Карабашев. Снимка : БФБ-София.
Бистра Илкова и Валентин Карабашев. Снимка : БФБ-София.

Официална церемония по стартирането на търговията с акциите на Булленд инвестмънтс АДСИЦ се състоя днес на Българска фондова борса. В присъствието на изпълнителните директори на борсата Бистра Илкова и на дружеството Валентин Карабашев, както и на Иван Такев, Радослав Желязов, Виктор Папазов и др. точно в 9,30 ч. по примера на западните борси прозвуча камбаненият звън за старта на търговската сесия.

Още в първата минута на търговия с книжата на Булленд инвестмънтс бяха изтъргувани 5000 броя на цена от 1,60 лв., а до момента над 52 хил. смениха собствениците си при цени от 1,60 до 1,69 лв. за брой.

Валентин Карабашев благодари както на Българска фондова борса, така и на настоящите акционери на дружеството и пожела още много нови емисии в следващите месеци. Пред Investor.bg той сподели, че към момента дружеството разполага с над 3600 дка земеделска земя, като закупените парцели са между 9-10 дка средно.

Още на 10 май Съветът на директорите на дружеството ще се събере, за да обсъди размера на последващото увеличение на капитала.

Свързани компании:

Булленд инвестмънтс АДСИЦ(LAND)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:47 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още