IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За Байдън климатът е по-голям проблем от „лудия“ Путин

Това е последната екзистенциална заплаха - климатът, коментира американският президент по време на прием за набиране на средства

08:31 | 22.02.24 г. 5
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Снимка: Samuel Corum/Sipa/Bloomberg
Снимка: Samuel Corum/Sipa/Bloomberg

Американският президент Джо Байдън е нарекъл руския държавен глава Владимир Путин "луд кучи син" (в оригинал „crazy SOB“, абревиатурата, използвана от Байдън - бел. ред.) по време на прием в Сан Франциско, щата Калифорния, за набиране на средства за предизборната си кампания, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Освен това Байдън предупреди, че винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си остава климатът.

„Това е последната екзистенциална заплаха - климатът. Ние имаме един луд кучи син като този човек Путин и други и винаги трябва да се притесняваме от ядрен конфликт. Но съществената заплаха за човечеството е климатът“, е заявил американският президент в тесен кръг от финансови благодетели според Ройтерс.

Агенцията припомня, че Байдън не за първи път нарича някого „кучи син“. През януари 2022 г. той е бил хванат да употребява обидния израз по адрес на репортер за Белия дом на телевизия „Фокс нюз“.

В началото на тази информация Ройтерс прави изричната уговорка, че в нея може да има съдържание, което би обидило някои читатели. Байдън е претендент за президентската номинация на Демократическата партия за изборите през ноември тази година.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:31 | 22.02.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Политика виж още

Коментари

5
rate up comment 4 rate down comment 2
Ckъcaнa_Ушaнka
преди 2 месеца
До: Скъсана_Ушанка Ти си Кух СКъсан pederaz .!.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 17 rate down comment 2
0pk
преди 2 месеца
До: Скъсана_Ушанка докато минаваш от тук набързо, сменяйки работното си място от едното околовръстно на другото, не е зле да си повдигаш скъсаната ***, за да не ти се причува обичайното за работната ти среда квиччене и груххтене. Така има шанс да проумееш, че на света има и други звуци. :]
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 4 rate down comment 38
Скъсана_Ушанка
преди 2 месеца
Минавам само да се изсмея на възмутените копейки, жално квииччащи от калта. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 15 rate down comment 3
0pk
преди 2 месеца
До: andy "Когато враговете ни хвалят, значи вървим в грешна посока" :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 15 rate down comment 6
andy
преди 2 месеца
Такова изказване от лицевият отвор на Бай Дърт е най-големия комплемент за Путин! :-)))) Виж, щеше да е притеснително ако го беше похвалил за нещо!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още