IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дестинация Австрия: Кариерен старт в сърцето на Европа

За пореден път ABA – Austrian Business Agency е спонсор на форум Национални дни на кариерата, организиран от JobTiger

14:01 | 26.03.24 г.
Автор - снимка
Създател
Дестинация Австрия: Кариерен старт в сърцето на Европа

Изборът на Австрия като дестинация за кариерно развитие предлага многобройни предимства и възможности: силна и стабилна икономика, добре развита инфраструктура, централно местоположение, разнообразни възможности за работа в различни сектори и висок стандарт на живот. Австрия предлага завладяващо съчетание от икономическа стабилност, разнообразни възможности за кариера, високо качество на живот и културно богатство, което я прави идеален избор за хора, които искат да развиват кариерата си в динамична и удовлетворяваща среда.

А кариерното развитие там никога не е било по-лесно! Благодарение на ABA – Austrian Business Agency – държавна агенция, пряко подчинена на Федералното министерство на труда и икономиката на Република Австрия, всеки желаещ има безценен пътеводител на разположение.

ABA работи  в три различни направления: Invest in Austria, Work in Austria и Film in Austria. Тя е свързващо звено между компаниите и потенциалните им служители от други страни, като основната ѝ мисия е да представи Австрия като привлекателен център за бизнес и заетост в световен мащаб.

Свободните работни позиции в страната могат да се разгледат от кандидатите лесно чрез онлайн платформа. Огромно предимство за тях в процеса е безплатната подкрепа, която ABA предлага при разрешаване на казуси, свързани с релокацията и установяването в Австрия.

Позициите, които се търсят от работодателите, зависят от изискванията на пазара. Голям брой нови позиции се обявяват в сектори като ИТ, електротехника, електроника и природни науки.

Независимо дали сте опитен професионалист, който иска да напредне в кариерата си, или наскоро завършил студент, който прави първите си стъпки в професионалния свят, ако обмисляте да разширите хоризонтите си, трупайки опит в сърцето на Европа, обмислете възможността да се свържете с ABA.

Ще имате възможност да се запознаете лично с представителите на агенцията по време на Национални дни на кариерата на:

·     6 април в София в Гранд Хотел „Милениум“ от 10 до 18ч.;

·     13 април във Варна в Хотел-галерия „Графит“ от 10 до 16ч.

Всеки, посетил щанда, ще има възможност да участва и в томбола с награди.

Достъпът до форума и участието в томболата изискват регистрация. След като се регистрира, всеки участник ще получи уникален QR код, който да бъде сканиран от представител на компанията в деня на събитието.

ABA – Austrian Business Agency запазва позицията си на златен спонсор на „Дни на кариерата“, организирани от JobTiger. Това отразява стремежа им да подкрепят възможностите в икономическия сектор, да подпомагат международните перспективи за кариера и да съдействат на българските студенти и търсещи работа да разширяват своите хоризонти.

Последна актуализация: 16:31 | 26.03.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Пазар на труда виж още
Финанси виж още