IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стартира новото издание на „PR Приз 2023" под мотото "ПРовокатори на ПРомени"

Приемът на проекти в конкурса продължава до 5 май 2023 г. включително

14:39 | 28.04.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: БДВО
Снимка: БДВО

Престижният конкурс „PR Приз" се провежда от 2001 г. и всяка година събира над 70 проекта от различни бизнес сфери, включително НПО, бизнес организации, агенции и индивидуални PR експерти, които се състезават в различни комуникационни категории като „Кризисни комуникации“, „Инфлуенсър маркетинг“, „Кампания за устойчиво развитие или корпоративна социална отговорност“, „Специално събитие“ и много други.

Тази година ще се приемат проекти в общо 14 категории, като в предстоящото издание „PR Приз 2023" има и изцяло нова категория “B2B комуникационен проект“ за успешни кампании, насочени от бизнеса към бизнес клиенти, в които резултатите са постигнати чрез комуникационни похвати.

На 18 май на официална церемония в литературен клуб „Перото“ще бъдат обявени победителите в различните катергории, а по традиция всеки проект се представя и публично пред експертно жури, като откритите защити ще се проведат в периода 12-14 май.

Непостредствено преди официалната церемония на 18 май по награждаване в конкурса се провежда традиционно и PR Фестивал. Това издание на фестивала е под мотото „PRовокатори на PRомени“.

В рамките на фестивала водещи професионалисти в професията ще участват в дискусионни панели с провокативни въпроси за иновациите в бизнеса и как реализираме комуникацията на тези бизнес промени и какви предизвикателства стоят пред PR експертите.

Жури в предстоящото издание на „PR Приз 2023" ще бъдат доказани комуникационни професионалисти като Иван Янакиев, Жанета Дядовска, Катя Димитрова, Елица Баракова, Кристиян Постаджиян, Таня Кръстева и Даринка Георгиева.

Приемът на проекти в конкурса продължава до 5 май 2023 г. включително.

Повече информация можете да намерите тук.

Последна актуализация: 16:14 | 28.04.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Медии и маркетинг виж още
Финанси виж още