IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

УниКредит Булбанк е пазарен лидер в корпоративното банкиране и корпоративната социална отговорност

Групата UniCredit е призната за пазарен лидер във всички европейски региони на банката в класацията на Euromoney

13:41 | 21.12.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: "УниКредит Булбанк"
Снимка: "УниКредит Булбанк"

УниКредит Булбанк е лидер в услугите за корпоративно банкиране и корпоративна социална отговорност, показват резултатите от последната класация на Euromoney за 2022 г. Проучването на независимата финансова организация има за цел да отличи водещите доставчици на финансови услуги на над 100 пазара.

Групата УниКредит получава признание и в деветте страни от четирите ключови региона в Европа (Италия, Германия, Централна и Източна Европа). Получените отличия са в различни категории, вариращи от Корпоративна социална отговорност до Дигитални решения. Това признание е поредното доказателство за значението на групата за Европа и за нейния ангажимент към всички пазари, на които оперира.

„Гордеем се с тези постижения, защото те са в отговор на неуморната работа на банката да предлага най-доброто обслужване на своите клиенти в Европа. Непрекъснато инвестираме в изследвания, за да разработим иновативни решения за индивидуални и корпоративни клиенти: дигитализацията и нашият ангажимент към принципите на ESG са ключови фактори при услугите ни, което ни дава възможност да предоставяме най-високо качество за нашите заинтересовани страни, както и да създаваме устойчиво бъдеще за клиентите, общностите и екипа ни", сподели Андреа Орчел, главен изпълнителен директор на УниКредит.

„Щастливи сме да бъдем отличени в категориите за Корпоративно банкиране и Корпоративна социална отговорност. За целия екип на УниКредит Булбанк е от изключително значение да осигуряваме възможности за растеж както за нашите клиенти, така и за цялата общественост и съвместно да материализираме успеха ни в конкретни действия в интерес на уязвимите общности“, коментира Цветанка Минчева, гавен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.

Категорията пазарни лидери разширява световноизвестните програми за награди на Euromoney, за да осигури цялостно глобално класиране на банкови и финансови марки в различни сфери на национално ниво. За да определят най-добрата марка в индустрията всяка година, класациите на лидерите на Euromoney Markets оценяват данни, подадени от банките, партньорска обратна връзка, редакционен опит и независимо проучване.

Последна актуализация: 13:41 | 21.12.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още