IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата версия на efbet mobile впечатлява с функционалност

Брандът е поставил и QR код в своята платформа, предлагайки още по-лесно ориентиране

09:00 | 30.11.22 г.
Автор - снимка
Създател
Новата версия на efbet mobile впечатлява с функционалност

Все по-често откриваме, че редица спортни фенове залагат на мобилните приложения като начин за забавление. В това отношение виждаме, че броят на инсталиранията на приложението Eфбет мобиле на един от най-старите букмейкъри у нас се е повишил значително, а и добавянето на нови функции е още една причина за по-големия интерес.

Почти всеки букмейкър в страната вече е обърнал внимание на мобилните приложения и версии. Тук е моментът да се отбележи, че инсталирането на мобилна версия на букмейкърски сайт дава възможност да го поставите в секцията за бързо зареждане или директно да го изкарате на икона на дисплея на телефона си. При мобилното приложение получаваме малко повече опции и функции.

Новата версия на мобилното приложение може да бъде открита в магазина на Google и този на Apple. Брандът е поставил и QR код в своята платформа, предлагайки още по-лесно ориентиране, като самото мобилно приложение е с размери от само няколко мегабайта. Операторът се е опитал да го направи възможно най-леко и да позволи употребата му и на по-стари устройства.

Какво обаче ни впечатлява? На първо място ще открием, че разполагаме с достъп до казино игри, оптимизирани именно за телефони и таблети. Не можем да пропуснем и факта, че разполагаме със специални нотификации за промоции и бонуси, персонални съобщения, както и лесен достъп до контрол на депозит – включително тегления на печалби. Анализаторите посочват, че все още липсва секция за покер, но това не е чак толкова сериозен проблем.

Що се отнася до спорта, където винаги сме наблюдавали професионален подход, брандът включва всички необходими опции за създаването на най-различни залози и контрол над направените прогнози. Получаваме достъп до всички спортни събития, включително и виртуални спортове. Последните също станаха не просто забавни, но и достъпни по всяко време особено след като повечето спортните фенове не обичат да чакат до следващото състезание.

Обърнете внимание, че две от най-важните изисквания за спортни прогнози са налични за мобилни устройства – предлагането на стрийм на живо, както и присъствието на кеш-аут функцията за ранно изтегляне на залог. Първата функция ни дава възможност да гледаме футболни срещи навсякъде, където се намираме, стига да разполагаме с интернет. Към нея получаваме и достъп до добре известните микропазари, ориентирани към моментно събитие от самата среща – пряк свободен удар, корнер, дузпа и други. Някои клиенти в миналото са се оплаквали за минимално забавяне на пазарите на живо, но най-вероятно това е следствие от скоростта на връзката, а съдейки по новите ъпдейти, този проблем вече е решен.

Следващото необходимо звено за получаване на висока оценка на това мобилно приложение е кеш-аут функцията. След като сте направили прогноза, няма нужда да инкасирате загуби или да стоите винаги пред компютър, защото прекратяването на залога може да стане със същата лекота, с която се прави.

Единствената липса, която можем да посочим в мобилното приложение, макар и това да не е чак такъв пропуск, е така наречения bet builder. Същият може да се прави съвсем спокойно през персонален компютър, а и самата система там е малко по-специфична. Това е опция, която ще присъства най-вероятно в следващите ъпдейти на мобилното приложение.

Напомняме на почитателите на спортни залози, че без значение от използваната платформа, рискове винаги има и както има шанс за успех, така има и шанс за загуба. Гарантирани печалби и сигурност при залозите няма. Играйте отговорно и разумно.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Последна актуализация: 13:14 | 10.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Lifestyle виж още
Финанси виж още