IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опознайте приложението MODIVO и се насладете на вълнуващо онлайн пазаруване

Един от начините да се превъплътим в интересни образи е чрез модата - днес тя е по-близо от всякога с помощта на мобилното приложение на MODIVO

17:06 | 13.03.24 г.
Автор - снимка
Създател
Изображение: Envato Elements
Изображение: Envato Elements

Съвременните технологии ни позволяват да бъдем изключително гъвкави. Можем да разговаряме с хора на другия край на света, да разглеждаме любопитни места на онлайн карти и дори да ги опознаваме в реално време. Това обогатява нашия свят, както и желанието ни да бъдем разнолики. Един от начините да се превъплътим в интересни образи е чрез модата. Днес тя е по-близо от всякога с помощта на мобилното приложение на MODIVO. Там ще откриете дори повече, отколкото очаквате!

Опознайте световната мода на едно място

Едно място, а толкова много възможности. Точно това представлява мобилното приложение на онлайн магазин MODIVO. Изтеглете го на смартфона си и можете удобно и бързо не просто да пазарувате, а да изследвате модния свят. Достатъчно е да свалите приложението на телефона си и да го отворите, за да видите актуалните промоции на сайта и да получите свежа информация за предстоящия моден сезон.

За удобство виждате и кои са последно разглежданите продукти - така никога повече няма да загубите открита находка! Бъдете готови също така да се вдъхновите от новите продукти за цялото семейство, независимо дали става дума за обувки - https://modivo.bg/c/muzhe/obuvki, палта, чанти, спортни аутфити или нещо друго. Мобилното приложение ви дава възможност да следите как се развива модният ви вкус, да споделяте с няколко докосвания открити находки и да трансформирате гардероба си с лекота. Тук вдъхновенията не секват. Затова бъдете готови за добро настроение всеки ден, както и вълнуваща идея за тоалет за всеки повод - рожден ден, офис парти, делова среща, концерт, годишнина и т.н.

Изображение: Envato Elements Изображение: Envato Elements

Искате ли топ оферти и модни съвети всеки ден? 

Когато изпитвате страст към модата, възможността да пазарувате изгодно любимите ви марка не е за изпускане. В приложението MODIVO имате неограничен достъп до най-добрите оферти, модни съвети, тенденции, капсулни колекции и други. Тук са събрани над 900 марки и над 190 хил. продукта. С нас винаги ще бъдете в крак със специалните промоции, но и не само. Ще можете да получавате предварителен достъп до отстъпките! А който е първи, има по-голяма вероятност да сполучи с размер. С това ще сложите край на неприятното усещане да жадувате дреха или обувки, но да го няма вашия номер. 

На почитателите на изгодните оферти със сигурност ще се хареса опцията да проследят кога цената на желан продукт е най-атрактивна. Необходимо е само да го маркирате, а приложението автоматично ще ви информира при промоция. Така, ако търсите маркови мъжки тениски за новия сезон или за подарък, не се колебайте и включете известията за промоции, споделете ги с приятел и се вдъхновете за създаване на цялостна визия. В мобилното приложение MODIVO ще получите и предложение за подобни продукти, а с всяка следваща поръчка трупате ModivoPoints. Може да ги следите по всяко време от профила си и да се информирате какви бонуси и по-големи отстъпки ви носят.

От приложението ще научавате без забавяне за предстоящи промоционални кампании по случай празници - например за Деня на жената, Великден, Коледа и т.н. С MODIVO всеки празник в календара е възможност да получите допълнителна отстъпка. Разполагате също така с бърза доставка, безопасно плащане и 100 дни право на връщане. Накрая нека ви попитаме - имате ли любима марка? Ние да - над 900! 

Последна актуализация: 12:09 | 14.03.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Мода виж още
Финанси виж още