IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

dm България отчита силен ръст на поръчките през приложението за пазаруване

От началото на май компанията надгражда Моят dm с нова функционалност

19:13 | 09.05.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Увеличава се броят на поръчките през приложението Моят dm. Ръстът за периода октомври 2023 г. - март 2024 г. е 170% спрямо същия период година по-рано, съобщават от компанията за търговия с дрогерийни стоки.

Данните на dm за последните 18 месеца показват, че все повече българи се възползват от пазаруването през приложението. Само за първите три месеца на тази година Моят dm-App е свален близо 100 хиляди пъти. От старта му през ноември 2022 г. до момента то е изтеглено близо 400 хиляди пъти.

От началото на май dm надгражда приложението Моят dm с нова функционалност за лоялни клиенти. Чрез нея всяка покупка от клиенти с регистрация в приложението ще бъде отчитана и сумите от техните покупки ще се натрупват, независимо дали пазаруват онлайн или на място в магазин. Достигането на определена сума на покупките ще носи бонус – талон с отстъпка при следващо пазаруване.

Над 30% от клиентите на dm предпочитат да вземат покупките си от най-удобния им магазин с услугата „Експресно получаване в магазин“. Това може да стане в рамките на 90 минути след завършване на поръчката. За потребители с регистрация в Моят dm-App услугата е безплатна, а за останалите клиенти таксата е 2 лева. dm България предлага и доставка с куриер, която е безплатна за поръчки над 100 лева.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:14 | 09.05.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини и анализи виж още

Коментари

Финанси виж още