IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor Media Group и Българска болнична асоциация организират здравен дебат

Дискусията по проекта „Най-добрите болници" ще се проведе на 18 ноември, от 14:15 часа, на живо на Investor.bg

15:44 | 11.11.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: Investor Media Group</em></p>

Илюстрация: Investor Media Group

Необичайната 2020-та година изправя и България пред потенциално най-голямата здравна криза за последните две десетилетия. В този особено важен период Investor Media Group и Българска болнична асоциация организират онлайн здравен дебат със специалисти и експерти в различните аспекти на здравеопазването.

Онлайн дебатът е част от проекта „Най-добрите болници“ и ще се проведе на 18 ноември, от 14:15 часа. Зрителите и читателите могат да го проследят на живо на Investor.bg и във фейсбук страницата на медията.

Той ще се фокусира върху това да подпомогне здравната система и болниците, като очертае най-големите предизвикателства, които COVID-19 постави пред тях, с акцент върху тяхното разрешаване чрез иновации и добри практики.  

Поради динамичната и безпрецедентна обстановка, беше взето решение националната класация и наградите в рамките на „Най-добрите болници" да се отложат за догодина. 

В същото време организирането на дебата е поредна стъпка, с която проектът „Най-добрите болници" затвърждава социалния си ангажимент към предоставяне на трибуна за качествена дискусия в посока подобряване на системата на здравеопазване в страната. През 2019 година класацията спечели и приз за най-добър корпоративно-социален проект.

Модератор на онлайн дебата ще бъде Румяна Тасева, главен редактор на здравния портал Puls.bg. Подробна информация за темите и участниците в дебата може да намерите на специализирания сайт

Онлайн дебатът се осъществява с подкрепата на адвокатско дружество „Димитров, Петров & Ko." и Bayer.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:02 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още