IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кирил Домусчиев е дал положителен тест за коронавирус

Предприемачът е под карантина

18:05 | 17.03.20 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Личен профил във Facebook</p>

Снимка: Личен профил във Facebook

Педседателят на конфередацията на рработодателите и индустриалците в България (КРИБ) и главен изпълнителен директор на „Хювефарма“ Кирил Домусчиев е с потвърдена проба за COVID-19. Това обяви самият той в кратко съобщение през профила си във Facebook.

Бизнесменът е под карантина, в съответствие с изискванията на Националния оперативен щаб и здравните власти в страната.

„Скъпи приятели, след първоначален отрицателен тест за COVID-19 за мен и моята съпруга, но почувствано неразположение, направихме последващ тест, който се оказа положителен. Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, сме изолирани и в момента се лекуваме. Благодарим на здравните специалисти, които полагат грижи за нас! Вярваме, че скоро ще бъдем здрави и ще сме отново с Вас! Пазете се, спазвайте всички правила, но не се страхувайте! Ще преборим и този вирус“, написа Домусчиев в профила си във Facebook.

В края на февруари футболистите на "Лудогорец", чийто собственик е Домусчиев, пътуваха до Милано за мач с "Интер" в Лига Европа, малко след избухването на заразата в област Ломбардия. Мачът се изигра пред празни трибуни, а след прибирането в България футболният тим беше поставен под карантина. Направените проби бяха отрицателни.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:06 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 1 rate down comment 0
Кисимов
преди 4 години
Всяко измерване на обекта влияе на състоянието му. Първоначални отрицателни проби но самите медицински лица, също проверяващи полицаи носят заразите явно. Така беше и когато ветеринарите при проверки заразяваха животните а после ги унищожаваха. Също и *** метящи листа по тротоарите разнасяха зарази. Затова трябваше всички служители на обществени услуги да се тестват - вкл.съдии полицаи и техниците на телекомите, най-вече разносвачите на хранителни стоки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 4 rate down comment 1
dikens15
преди 4 години
Който ходи по чуждо, хваща какво ли не!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 7 rate down comment 1
Hahoto
преди 4 години
Да му пожелаем бързо възстановяване! И друг път да спазва карантината, щото вируса не подбира! ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още