Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Млади предприемачи задават въпроси към големи имена в бизнеса

Това ще се случи в новото издание на конференцията „Предприемачи на бъдещето“

Млади предприемачи задават въпроси към големи имена в бизнеса

Снимка: Investor Media Group

Най-важното за успеха на младите е предаването на опит и приемствеността между поколенията. Водени от това убеждение, тази година новото издание на известната бизнес конференция на Investor.bg „Предприемачи на  бъдещето“ ще бъде още по-интересна и ще се проведе в нов формат, срещайки млади предприемачи с доказани и големи имена в бизнеса, които ще им разкажат от първо лице всичко най-важно около стартирането на успешен бизнес.

В рамките на кратки интервюта шестима предварително подбрани млади предприемачи ще имат възможност да зададат своите въпроси към едни от най-големите бизнес лидери в страната и да научат ценни съвети за развитието на печеливша стартираща компания. 

До 24 май всеки млад предприемач, който иска да получи шанса да интервюира някои от най-големите бизнес имена и инвеститори в страната, може да кандидатства като попълни въпросник с информация относно стартъпа, който представлява. Екипът на Investor.bg ще селектира шестима от тях, а един от избраните ще получи допълнителната възможност да проведе и лично интервю в деня на събитието на 10 юни.

Тази година е много специална нас в Investor.bg, защото празнуваме 20 години от създаването си. През тези години отразяваме всички най-важни процеси в бизнеса и финансите, показваме добрите примери и се стремим да бъдем полезни за развитието на пазара. Затова и вече повече от 10 години организираме специализирани бизнес, финансови и инвеститорски дискусии, и развихме събитие, насочено изключително към предприемаческата общност. Именно по повод 20-ата ни годишнина избрахме фокусът му да бъде насочен максимално върху това то да бъде полезно на всеки млад предприемач“, обясни главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов.

Стартъп компаниите и техните представители, които участват в дигиталното събитие на 10 юни, ще бъдат представени и в специална секция „Предприемачи на бъдещето“ на Investor.bg. Всичко интересно около конференцията, менторите и участниците в нея следете и в специалната рубрика Bloomberg TV Интервю пo Bloomberg TV Bulgaria, която през следващите седмици ще бъде посветена на предприемаческата екосистема и на събитието на Investor.bg.

Повече информация за „Предприемачи на бъдещето“ 2021, както и как да кандидатствате да сте сред шестимата интервюиращи, може да откриете на дигиталната платформа за събития Investor Media PROкъдето конференцията ще се излъчва на живо на 10 юни. 

Генерален партньор на събитието е УниКредит Булбанк, основен партньор – Алтерко, с подкрепата на Дентална клиника Петър Дучев и Индустриален Холдинг България

 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от Икономика и политика
ЦИК подписа договор със "Сиела Норма" за поддръжка на машините за вота