IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Планет травел" ще бъде предложена за заличаване от туристическия регистър

Последната представена от фирмата застрахователна полица „Отговорност на туроператора“ е с изтекъл срок на валидност

17:36 | 05.12.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Министерството на туризма ще направи предложение за заличаване на фирма „Планет травел“ ЕООД от Националния туристически регистър, съобщават от ведомството.

Документацията на туроператора ще бъде внесена за разглеждане от Експертна комисия по регистрация на туроператори и туристически агенти (ЕКРТТА).

От министерството обясняват, че последната представена от фирмата застрахователна полица „Отговорност на туроператора“ е с изтекъл срок на валидност. А всички туроператори, които не са представили валидни застрахователни полици, се предлагат на ЕКРТТА за стартиране на процедура по заличаването им от Националния туристически регистър.

След направена проверка от експертите на Министерството на туризма е установено, че дружеството е регистрирано на 14.01.2009 г. като туроператор и туристически агент. Седалището и адресът на управление на “Планет травел” е в град Варна, а управител е Нели Илиева.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:06 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още