IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тръгва мащабна рекламна кампания на България като бизнес дестинация

Проектът на стойност 15,6 млн. лева предвижда излъчване на рекламни послания във водещи световни икономически медии

13:16 | 27.03.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Тръгва мащабна рекламна кампания на България като бизнес дестинация

Българската агенция за инвестициите е подготвила три рекламни клипа на английски, японски, китайски и немски език, които да популяризират България като финансова дестинация. Тези клипове ще бъдат излъчвани по CNN, CNBC и Bloomberg.

Освен това ще бъдат публикувани и 40 банера в сайтовете на Wall Street Journal, The Economist, Financial Times и други икономически издания. Онлайн ще бъдат разпространявани и рекламни филми с разкази на инвеститори в България.

Стойността на мащабната рекламна кампания е 15,6 млн. лева. Целта на този проект е да подпомогне изграждането на положителен имидж на България и разпознаваемост на страната ни като инвестиционна дестинация, съобщават от БАИ.

Проектът се финансира изцяло със средства на ЕС, уточни изпълнителният директор на агенцията Борислав Стефанов по време на среща с представители на водещите световни медии, които ще излъчат рекламните послания.

„Това е първата мащабна рекламна кампания за България като инвестиционна дестинация, реализирана в чужбина до момента“, коментира още той. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:34 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още