IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Димитър Вучев е новият водещ и анализатор в Bloomberg TV Bulgaria

Tой става част от екипа на седмичното обзорно предаване Invest/Or? и ще има редовна коментарна рубрика за БФБ в предаването Investbook с Дориана Ранкова

12:23 | 07.01.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Икономическият журналист Димитър Вучев става част от екипа на седмичното обзорно предаване Invest/Or? по Bloomberg TV Bulgaria. Той ще води дискусиите в студиото заедно с настоящия водещ и финансов анализатор на Investor.bg Свилен Колев, с когото ще се редуват на седмичен принцип.

В първото издание на Invest/Or? с Димитър Вучев в неделя, 10 януари от 20.00 часа, ще гостува портфолио мениджърът от Karoll Георги Георгиев. Той ще коментира турболентните първи дни на финансовите пазари по света през 2016 г.

Димитър Вучев ще има и редовна коментарна рубрика, посветена на представянето на Българска фондова борса (БФБ), в предаването Investbook с Дориана Ранкова. Той е и главен редактор на сайта www.bloombergtv.bg.

Вучев започва журналистическата си кариера през 2012 г. в сп. „Икономика”, продължава да се развива в Investor.bg, където е зам. главен редактор,  а след това и в телевизия Bulgaria ON AIR и в. „Капитал”.

Преди да се заеме сериозно с журналистика Димитър Вучев трупа опит в икономическите изследвания и анализи на публични политики. Той е член на Българската макроикономическа асоциация. Опитът и образованието му му дават безпогрешна преценка за икономическите процеси и явления.

Димитър Вучев е бакалавър по "Политическа икономия" от Университета за национално и световно стопанство (УНСС) и магистър по "Финанси" от Висшето училище за застраховане и финанси (ВУЗФ). Академичният му път продължава с изучаване на магистърската програма "Европейски Югоизток" в СУ "Св. Климент Охридски".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:36 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още