IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Financial Times мести още един от екипите си в София

Компанията ще открие нови 30 работни места у нас

14:10 | 30.05.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Британската медийна компания Financial Times ще премести още един от своите ключови екипи по разработка на продукти и технологии в София, съобщават от организацията.

От края на май новото звено FT Specialist ще стане част от софийския офис на Financial Times, който отвори врати в началото на годината.

В портфолиото на FT Specialist влизат брандове като Investor Chronicle, fDi Intelligence и The Banker. Екипът, който ще бъде базиран в София, ще се грижи за разработката на дигитални продукти и подготовката на инициативи за развитието им.

За целта до края на 2019 г. FT ще открие още 30 нови работни позиции. Тя ще търси софтуерни инженери, продуктови мениджъри, бизнес анализатори, продуктови дизайнери и други експерти, които да станат част от звеното.

Припомняме, че в края на 2018 г. Financial Times прехвърли основния си технологичен екип FT Core у нас. Той е ангажиран с базовите платформи и системи, които стоят зад сайта ft.com.

На българския пазар FT работи съвместно със Xoomworks, британска консултантска компания, която спомага за изграждане на оперативните процеси тук.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:52 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още