Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

До 2025 г. цените на електромобилите ще паднат до тези на традиционните

Volvo разкри как електромобилите и стандартните коли ще се изравнят по цена

   1| 2| 3    
3
 
0
 
24
bgMan до: Miraka
преди 3 месеца
аре поредния читател - я прочети малко за различните видове горивни клетки преди да тръгнеш да разправяш или питаш как ще се зареждат
2
 
4
 
23
Miraka до: bgMan
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Дори да няма проблеми с технолигията (а тя има много недостатъци спрямо колите на батерии), е необходима изцяло нова инфраструктура за да зареждаш навсякъде водород (или еквивалент). Батерията може да си я зареждаш вкъщи, а и изграждането на станция за зареждане изисква минимални инвестиции спрямо добавяне на колонка за водород.
1
 
4
 
22
khao до: bgMan
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
добре де, я ти като писател ми кажи с кво друго са .... щото в музея на БМВ видех портотип на водород и никакъв друг.... верно че беше преди няколко години, ама ае да ни светнеш, ане само да пишеш язвителни коментари от позицията на БАНаджийски експерт.
5
 
0
 
21
bgMan до: khao
преди 3 месеца
Отново поредния начинаещ НЕчитател се опитва да коментира нещо за което е чул един два пъти от някъде - горивните клетки не са само с водород.
0
 
2
 
20
khao до: bgMan
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
интересен експеримент ще е :):) чувал съм че в Норвегия има такива автомобили, но е интересно да ги пуснет в някоя по гъстонаселение и по дива държава... и като почнат едни експлозии от леки катастрофи :):) Нали знаеш че водорода е силно експплозивен ? ... та в тока е истината! От всичко се прави ток и тока за всичко може да се ползва.

0
 
2
 
19
преди 3 месеца
Колко серийни автомобила са пуснали?
3
 
0
 
18
bgMan до: Jorkata
преди 3 месеца
Как ще са само теоретични бе?!?!
Явно и ти си само чукча читател и халюпредставател.
0
 
2
 
17
преди 3 месеца
Освен това и най-иновативната автомобилна компания - Тесла - не правят водородни автомобили, а литиеви а? И всички останали набиват яко кинтите именно в литиевите технологии? :)
0
 
3
 
16
преди 3 месеца
Само дето си остават само теоретични разработки, нали? :) И такива ще си останат. :) А иначе и Мерц, и бавариите имат електрически-хибридни серийни автомобили с литиеви клетки, нали, а не с горивни клетки, нали?
1
 
2
 
15
bgMan до: Jorkata
преди 3 месеца
Нейното разпространение зависи от EV.
Най-перспективните разработки в тази област засега са на Mercedes и BMW.