Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Лари Флинт предлага 10 млн. долара за компромат за Доналд Тръмп

Издателят на американското порносписание Hustler търси неопровержимо инкриминиращо доказателство, годно да свали Тръмп от поста

0
 
0
 
7
преди 1 година
а това човекоподдобно Флинт на снимката що е жив ?!? нема ли него некой да го поръча еббахти креттена, а я как убиват нормалните хорица дет разследват такива урроди като него, ама за тех никой нищо не каа щот си е в "реда на нещата" ....

Car-Bomb Kills "One-Woman WikiLeaks" Who Led The Panama Papers Revelations

http://www.zerohedge.com/news/2017-10-16/car-bomb-kills-one-woman-wikileaks-who-led-panama-papers-revelations
0
 
4
 
6
Sakamano до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
В темите за Ябълката и Теслата многократно си се изказвал пренебрежително за преценката на инвеститорите. Радвам се, че поне в тази тема мнението ти за тях се повишава. Обаче ръстът на борсовите индекси набра инерция още при Обама, тъй че човек не може да не се запита, дали това се случва заради Перчема, или ВЪПРЕКИ него? И другият въпрос е - какво точно е направил Тръмп? Много приказки, много заявени намерения, но освен оттеглянето от Парижкото споразумение, други икономически мерки все още не е предприел. Единственото което прави е, че се опитва да си припише заслугата за възходящата фаза в Световния икономически цикъл.
5
 
2
 
5
majnata до: Стоян Петров
преди 1 година
Именно , че само извратен мозък ше види туй което вижда Флинт ...и глупендер. като тебе
4
 
2
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Щом индивиди като този са разбрали че Тръмпа не става, какво ли си мисли нормалния американец. И не се учудвайте на нестабилността на управлението му. Тези неща ги писах още когато разбрах, че печели въпреки че Клинтън има 6-7% повече гласове от телевизионния водещ.
2
 
3
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
човек чете подобна мърсотия и си казва: "Предлагам бесплатно услугес за ликвидилане на тоз, мазниа на снимката, плюс редакциес на списанието. Ше ми е сложно да организирам такова нещо от България. Обаче, ако имате работещ план и такти(ческо финансиране - ШЕ БЪДЕМ РЪКАТА, КОЯТО ШЕ НАТИСНЕ СПУСЪКА НА АК47 С ДВА ПЪЛНИТЕЛА. И АКО ТАКА, ОСТАНЕ ВРЕМЕ, ШЕ ДРАСНЕМ И КЛЕЧКАТА НА СПИСАНИЕТО. ПРЕДИ АРЕСТА, ДЕ.......посуе ше ми е малко сложна.

6
 
7
 
2
преди 1 година
Поредната изметт, която вижда заплаха за свободното практикуване на ммръсотиите от извратенняците.
Голям трън в заддника им е Тръмп.
3
 
16
 
1
преди 1 година
Мдаа...най-подходящият човек за тая работа ... честен , патриот , моралист !