Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Жилищното строителство в София е най-интензивно в квартал "Витоша"

Най-силен ръст на строителството в бъдеще се очаква в Манастирски ливади-Изток, показва проучване на консултантската компания Cushman & Wakefield Forton

2
 
11
 
10
kalendar до: khao
преди 9 месеца
а бе, чичко...кое е по-страшно: икономическата или политическата цензура? После ще те чакам да си извадиш кафявата глава от задника:)
3
 
10
 
9
khao до: comet
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Едно време разрешителни за подобни инвестиции ги даваха много трудно
--------
едно време през хан крумово ли ? :):):) щото през комунизма ич не ги даваха :):)
3
 
9
 
8
khao до: Mavi Goz
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
нали ...и режим на ток, и опашки за наливно олио че да научаваш светновинте новини от там и не на последно място да ти става като едно време както беше през олимпиадата в Москва, .... ей ,мокри пенсионерски сънища :):):):)
2
 
11
 
7
comet до: comet
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Едно време разрешителни за подобни инвестиции ги даваха много трудно и при условие инвеститора да изгради цялата инфраструктура и т.н., ...но днес обществото ни е богааато и тази инфраструктура ще им се построи с парите на обществото. Бас че и метрото ще го разширят натам, и лифтове ще им пуснат предполагам след време (въпреки „еколозите“), като позастроят още по-нагоре накъм планината. Предполагам и кметът и главният архитект да са стояли „мирно“ когато са ги информирали какво да направят с позвъняване „отгоре всевише“. Дори няма да се изненадам подобни инвестиции да са не само на местни патриции, но с основно "участие" на по-„интернационални“ патриции. :)
6
 
11
 
6
Mavi Goz до: red6
преди 9 месеца
Хааахаха... Това да не ти е при комунистите... :lol: Още малко и ше се размечтаеш за читалища, младежди домове и безплатни спортни съоръжения за децата... :lol:

3
 
15
 
5
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Добре ли платиха на медията за рекламата?! ... При намаляващо население, строителството на нови жилища има същият ефект като печатането на пари без покритие и без нарастващо национално богатство. С борда им забраниха да печатат пари, но им оставиха вратички като тази да строят и продават жилища (стимул към наш‘те патриции „и за вас ще има докато работите за нас, западен ЕС и щатско НАТО“).
1
 
18
 
4
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Евалата. Само кажете какво правим с улици (нормални, с тротоари и осветление), паркоместа, детски градини, училища, зелени площи... Или те остават "в перспектива". Щото май тия неща ги няма, даже и по план. Или те не са важни?
2
 
14
 
3
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Хубави нови блокчета, но една нормална улица няма. Всичко е в най-добрия случай тясно и разбито, а в по-лошия случай кално. Някои казват да се мисли в перспектива като се купува... ама като знам как скоростно се случват тези перспективи...
1
 
11
 
2
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
че то остана ли място в тоя квартал ? :):)
4
 
23
 
1
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Балона при цените на жилищата е най интензивен в гр.София !