Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bulgaria On Air

Елена Поптодорова: Ще има още удари в Сирия

Дипломатическо решение на кризата вече е невъзможно, смята бившият ни посланик в САЩ

   1| 2    
2
 
40
 
4
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Пазарувайте на летище София, там не е като във Варшава, да те арестуват заради някакви си 400 евра кремче :)
6
 
43
 
3
преди 10 месеца
"Защото в Русия все повече коментари и критики се чуват и все повече се говори точно за това - защо и докога ще защитава така безрезервно един провален вече сирийски президент," заяви в студиото на "Брюксел 1" Нина Спасова."

Русия, Нинче, е голяма страна и там се чуват и говорят всякакви най-различни неща. Чуват се и се говорят и други неща, като например, че след смазването на "проваления президент" и превръщането на Сирия в същата ко чина като Ирак и Либия, наред е Иран, а след него - Русия. А когато и Русия падне, следва Китай. Ето затова и Русия, и Китай нещо не кандисват с добро да оставят Сирия на западната "милост". Или поне нема да стане с добро. А слошо - както дойде, или по точно - кой-кого... :lol:
3
 
16
 
2
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Тръмп си чисти старите ракети производство 1970, с разрешението на Путин, разбира се. Двамата си играят игрички, които никога няма да разберем, можем само да гадаем.
5
 
45
 
1
преди 10 месеца
За Елена Поптодорова и Нина Спасова определено ше е по добре да коментират качеството на козметиката , а не нещата от които нищо не разбират