Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Синдикатите искат връщането на социалния министър

Майките на деца с увреждания настояват Бисер Петков да бъде възстановен на поста си, иначе искат оставка на цялото правителство

0
 
0
 
8
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Такъв министър, дето синдикатите го искат, не ми го хвали.
0
 
1
 
7
преди 11 месеца
Каква "съвест" бе? Боко му е искал "оставката" за не стигне напрежението до него самия, но сега се запече положението и Боко му "отказа оставката"! Та така с "оставките" в РБ скъпи уфтсе! ;) ;) ;)
0
 
1
 
6
KPetkov до: KPetkov
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Тоя министър ще се окаже и със съвест. Пари няма, не може да си върши работата, напуска. Не да стои и да се гъне като някакъв червей докато обяснява на сакатите как пари нямало, а през това време колегата му да се тупа как ще отпуснат 3,2 милиарда за тенекета.
0
 
0
 
5
KPetkov до: khao
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Май си прав. За държава като нашата никой няма да си хаби ракетите. Ама ти не се плаши. Те ще дойдат и ще разбомбят летищата и самолетчетата паркирани на тях и ще си тръгнат. Аз проблеми с това нямам, нито ме е страх. Просто се чудя как така имаме пари за някакви ръждясали консерви, а за 20 хиляди ли са, колко са не ги знам, деца в неравностойно положение, пари няма.
1
 
0
 
4
khao до: KPetkov
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
стига си сял страх бе, баламурник :) нито турските, нито руските изтребители имат топки да дойдат тук ! :):) ... руските може и да паднат някъде по пътя

0
 
1
 
3
khao до: stone-bi
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
че то за коя политика има изградена стратегия от тиквата ?
1
 
2
 
2
KPetkov до: stone-bi
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Кой да я изгради тая идея?
Едно обаче не ми се връзва. Имаме 3,2 милиарда за покупка на тренировъчни панички за турските и руските изтребители, обаче 20-30 милиона за тея деца няма. Да вкарат 50 милиона в един държавен инвестиционен фонд подобно на Норвегия и Катар, който да инвестира в САЩ, Сингапур, Хонконг и други фондови борси и да ползват приходите от него за нуждите на деца в подобно положение, лечение на деца със сериозни заболявания и други подобни. Сега всяка година в парламента се гласува някакъв бюджет. Я отпуснат нещо, я не.
0
 
4
 
1
преди 11 месеца
Докато нямаме изградена идея за цялостна социална политика, не знам кой министър ще се справи със задачата