Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Докога ще има дефицит на пазара на жилища в столицата

В Imoti.net може да се провери кои брокери са доверени, посочи мениджърът на сайта Снежана Стойчева

0
 
26
 
7
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Айде пак ги прихванаха, мие се не мине някой ден и пак експерт се изказва. Забогатяхме неимоверно, слушайки съветите ви, когато спрете да се появявате, значи е дошло време за купуване, хубавата и евтина стока няма нужда от реклама
2
 
48
 
6
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Дефицит ще има, докато не оправите данъчната политика за НИ. Или докато не дойде следващата криза. Първото едва ли ще се случи скоро, щото сте едни перачи и цвъко шестаков обича да купува на 600е/кв.м., ама не и да доказва доходи, камо ли да плаща данъци. А господин асансьорчик е само един от всичките тухларници-перачи.
0
 
51
 
5
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Струва ми се, че господинът е с малко стара статистика по отношение на хората идващи в София... по-малко са вече, но го разбирам - той представя това, което му е изгодно на него. Същото се отнася и за цените - растели, растели, нормално било, ок, супер, така да е... имало малко предлагане - супер, така да е! Нищо не каза за броя на продажбите обаче, защо? Ами защото те пак намаляват, вече една година намаляват, но това не е важно, важното е, че цените са нагоре, нали така господин строительо, супер - те така да е! Нищо, че по цял ден Ви слушам рекламите на тоя и оня комплекс, сграда, къщура!
Но има едно нещо в което всички Вие (брокери, строители и банки) сте прави - свършиха се хората дето теглят и купуват ейтака... както на вас ви се иска.
А към водещия - съжалявам да го кажа, но по-нагласени предавания не съм гледал, те за изборите не ги нагласят така.
2
 
45
 
4
преди 11 месеца
Хумор, сатира и забава, драги теле-зрители......
2
 
29
 
3
преди 11 месеца
С поне 200-300% е послъпването за този период...
41
 
12
 
2
s3
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Това че 1/3 от жилищата са празни само показва потенциала за растеж. Всеки иска да купи жилище в столицата, дори и да не му трябва. Защото след още 10г. като остане само столицата да се развива у нас, цените ще са още по-високи.
6
 
57
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Как няма да има дефицит като статистически над 30% от жилищата са празни, необитаеми, купени с инвестиционна цел, тъпаци такива? Зорлем ме принуждавате да обиждам, щот ми писна вече от просташки заглавия, статии, с цел манипулации.