Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Икономика на апаратно дишане

Липсата на навременна държавна подкрепа е почти толкова безполезна, колкото и твърде ограниченият ѝ обхват или размер, посочват икономисти

0
 
2
 
4
преди 9 месеца
Държавата трябва да СЛУША бизнеса и да решава проблемите на производителите и фермерите с организационни и финансови мерки подхождайки браншово.
1
 
2
 
3
преди 9 месеца
Вече повече от 10 големи заводи, производители в автоиндустрията и други затвориха производството поради
невъзможност на работниците да пътуват за да стигнат на работа и др. подобни причини.Случва се най-страшното, да фалират производства сега или да бъдат изместени от други
кампании и да фалират по-късно паради загуба на пазари и партньори.Даржавата трябва спешно да се намеси с организационни мерки за да улесни придвижването на работниците до работните места ,да улесни максимално бързо прилагането на дезинфекционни мерки по места ,за да не е това причинна за затваряне на заводи и производства.Трябва да се улесни и пропускането на работници до животновъдни ферми ,оранжерии , полетата за да се осигури замеделската и животновъдна продукция.Трябва да се концентрира вниманието , да се работи за улеснения и подпомагат в момента ефективно работещите предприятия и каквито и да са производства.Държавата със своите мерки /организационни,финансови и др./трябва да е проактивна и да не чака заводите да затварят.Спасяването на работещия бизнест сега е най-важната задача.
1
 
7
 
2
be_google до: bonboniera29
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Прав си- върху заплатата от последната година или ако нает наскоро по трудовия договор за 3 месеца, после това ще отмине и ще ви откраднат и последните кадърни хора от БГ.
Обачеееееееее......както винаги тук се чудят как сега край кризата и активистите на ГЕРБ да се нагрухтят....ето милиардите за някакви бойни самолети бяха чиста дивотия и за мен това е рекет към сащ, така ще крепят антируската мафия да управлява БГ.
0
 
9
 
1
преди 9 месеца
По-добре е да се дадат пари на калпак, на конкретен човек!
Когато започне разпределяне на пари през министерсетва, дирекции, фирми и общини и т.н. не се знае кой колко ще открадне, колко ще се забави и колко ще са разходите по администрирането на тази мярка!
Определя се 500 лв. на трудов договор, 20 лв. на пенсионер, 100 лв на дете и бързо, лесно и вкусно...