Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Идва ли краят на евтините автомобили?

Ще се превърне ли личната кола в нещо недостъпно, коментира Константин Томов, главен редактор на АutoМedia.investor.bg

   1| 2    
0
 
1
 
17
преди 3 месеца
Khao, 'защото са расова порода и е нужно време да станат масови' - добре го формулира :) Не съм карал електричка, возиха ме в две Тесли и един Нисан лйив. Обещаващи са количките, вървят си, НО без да им пооправят батериите да са по-издържливи - Благодаря. Мисля, че писах в предишен пост в сайта - за градски коли стават, но за дълъг път не. Като пооправят ел конете - може и да се позамисля за такъв. Дотогава - ДВГ...
0
 
0
 
16
khao до: doba
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
има ги чат-пат в магазина... но са още малко по скъпи, защото са расова порода и е нужно време да станат масови... тоест развъдника не смогва! Но винаги може да ис вземеш такъв as a service, да го изрежеш един път, да видиш кво е туй чудо ... поне в София ги има !Убеждаваш че са нещо лошо, а ти самия не си ги пробвал никога, нали ? Когато се качиш ще установиш с изненада че имат по голям РеЗЗЗ от ДВГ.. демек на светофара ще цепиш всички беемведжии на лягане и на ставане! :)
2
 
2
 
15
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Що се връзвате на мнението на някакъв?? Свободен пазар, коли ще има. И цените на електричките ще паднат. ЕС е най-големия производител на коли, дали просто ей така ще се откажат?!
1
 
2
 
14
doba до: zelka007
преди 3 месеца
Зелков, когато ел конете станат по-здрави, бързи, надеждни, издържливи, сигурни и т.н. от сегашните, пръв ще си взема такъв. Както сега вкъщи всички лампи са LED, само тук-там съм оставил стари от носталгия. НО - къде ги тия коне?..
5
 
2
 
13
zelka007 до: doba
преди 3 месеца
ти си мич , пак ще имаш кон , но ще е електрически и нема да понамирисва , и ще яздиш надлъж и нашир ... тва е ... виж , khao и той е мич , но предпочита кобилки и да ги сменя често за разнообразие , младеж кво да го праиш , луда глава ... :))) ... виж как идва хепиенд на приказката и всички са доволни ...
3
 
1
 
12
khao до: doba
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
няма да ходя... ще си взема кон as a service ! :))
1
 
4
 
11
doba до: khao
преди 3 месеца
khao, ами оди си пеш. НО не пречи на тия с конете :)
1
 
2
 
10
khao до: doba
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Днес също има хора дето са на кон и ги женят в каляски теглени от коне :):) ... не искам да съм като тях...
0
 
2
 
9
doba до: khao
преди 3 месеца
khao, Тия, които са били и са на кон, ги женят с каляски, теглени от коне и ги погребват пак теглени от коне. НО който е роден да върви пеш, така си и умира. Освен да одумва ония с конете друго не му остава.
2
 
3
 
8
преди 3 месеца
Малко ме озадачават аргументите на този симпатяга.То не че няма да поскъпват де, но то всичко си поскъпва, то преди 30 години една нова кола е струвала в САЩ примерно 12 хиляди $, сега струва 35...А и къде е написано, че колата трябва да е задължително с ДВГ?Вярно, към момента алтернативите са по-скъпи и имат някои кусури все още, но до 15-20 години нещата не се знае какви ще са.Изобщо не очаквам намаление на личната мобилност аз.