Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Европа трябва да упражни по-голям натиск върху руския износ на петрол

Страните от ЕС са по-добре позиционирани от други да поемат ефектите от ценовия шок

   1| 2| 3    
2
 
4
 
21
Alex Silver до: Ivan N.
преди 1 месец
Няма профилна снимка
какво хубаво е видяла България от Русия? === Какво хубаво е видяба България от пиндо0станиата? При Русия геноцид, заради който не станахме 20 милиона, а само 9. При Фф.Аа.Щщ. няма никакъв геноцид и стигнахме оптималния брой население 6 милиона. Няма замърсяваща енергетика, замърсяващи производства, няма химия, пластмаси, металургия, машиностроене, приборостроене. Чиста работа. Остана само да си отмъстим на Русия за причинените мъки с тия тъъпи енергетики и производства.
2
 
4
 
20
ledosvetlenie до: Ivan N.
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Иване а ти замислял ли си се Русия какво хубаво е видала от нас??? - След като дават хиляди жертви в освободителната война ние и в двете световни войни сме против нея - Та обясни ми поради каква причина реши че Русия ни е длъжна с нещо ???? -------------- И не е лошо да се разровиш в историята и да видиш какви са били плановете на Чърчил и компания за територията на България след войната и че благодарение на Сталин България запазва сегашният си размер
4
 
4
 
19
Ivan N. до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз теб никога няма да мога да те разбера...какво хубаво е видяла България от Русия? ГЛАД след 1944г, комунизъм, източване на държавния резерв, корупция до небесата, намеса във външната политика и още, и още...ти си промит мозък и никога няма да се оправиш!
6
 
5
 
18
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ГЕЙропата я чака невиждана СТАГФЛАЦИЯ ... ЩЕ ИМА ДА ПЕЧАТА, НО НИКОЙ НЯМА ДА Й ИСКА КРАСИВО ОЦВЕТЕНИТЕ ХАРТИЙКИ ...
7
 
8
 
17
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Че каква работа има гейропата да се меси в икономическата дейност на Русия? Единствено СС на ООН има право да налага някакви санкции. Всичко друго си е пиратска работа. Рашата е в пълното си право да избомби тия, които я карат през просото. Щели да задушават икономиката на Русия. Откраднали 350 милиарда долара. Това са все поводи за ВОЙНА. Ама Жужо все я кара со кротце и со благо. Е, отвреме навреме и со малко кютекец.
7
 
6
 
16
Стоян Петров до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Земеделието в ЕС е в дълбока криза - стигна се дотам, Холандия да внася краставици от... Русия." - вярно, при това само кривите. Не били естетически издържани за рашъните и шкарто в Холандия.
7
 
7
 
15
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Дребно човеченце, съвсем си изчаткало. Впрочем, как са руските акцийки, още ли ги броиш за актив? Язък за наследствената нива, дето продаде, че да ги купиш! Хахааа! :)))
5
 
7
 
14
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
Пхаххахххаххххаааааа-аххаххха ... Нидерландците внасят зеленчуци от рассията ... охооохоохоооххххооо ...
4
 
9
 
13
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
Импе, я дай тая статистика, дето хамериканците внасяли рекордни количества петрол от вaтницитe. Любопитен съм, щото това дето намирам е за напълно прекратен внос на петрол с произход рассия. И не съм наясно като гледах историческите данни за вносът, на какво му казвате рекордни доставки?! Щото числата там бяха в някакви % в единиците, дори не в десятъка... :)))
3
 
10
 
12
GiRo до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Фантазиите на един л-у-д, епизод пореден.