Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Бизнесът в САЩ: Това не е закон и ред, това е хаос

Нито един главен изпълнителен директор на голяма американска компания вече не е привърженик на Тръмп, твърди професорът по мениджмънт Джефри Зоненфелд

 Към статията
12
Препоръчай (0)

Коментари (12)

   1| 2    
3
 
20
 
12
ing5rov до: Boicho Popov
преди 1 месец
Г-н Попов , няма как да не сте забелязали , че написаното от Вас и екипа Ви е одобрявано само от един двама дежурни трола ... за един журналист това е показателно , за човек на заплата/хранилка/ е без значение !
1
 
10
 
11
дядя Вова до: baba_meca
преди 1 месец
3
 
23
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Те индианците са умрели демократично и законнно, робството също е било демократично и законно, гражданската война в САЩ също е демократична и законна, нападат други държави и избиват населението им и лидетрите им също демократично и законно например Ирак, Сърбия... какъв е проблема, че не ми е много ясно!??!?!
20
 
7
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тръмп не е добър или лош, той е ***. В даден момент е добър бoклyk,а в друг лош бoклyk. Прилагателните и определенията обаче не променят неговата същност.
14
 
6
 
8
Boicho Popov до: cyclop
преди 1 месец
Да, такова е подзаглавието, и както е показано, е цитат, при това на достатъчно известен източник. Както цитираме Тръмп, така цитираме и Байдън. И лагерите им.
4
 
8
 
7
преди 1 месец
Бойчо, подозирам ви, че с госпожа редакторката цъкате минуси светкавично, и аз ти сложих един, да е честно XD
5
 
8
 
6
преди 1 месец
"Нито един главен изпълнителен директор на голяма американска компания вече не е привърженик на Тръмп"... е подзаглавието.
3
 
6
 
5
преди 1 месец
Една любопитна снимка, подарък, за обогатяване на анализа
https://static.politico.com/e3/a6/c752e08c4c9eb187a9abd0016ad4/210106-riot-ap-773.jpg

...странен линк, може да не се отвори, но аз съм стар човек, не разбирам много от технологии, но вие, младите анализатори би трябвало да си намирате такива неща сами... Преди да анализирате в крайности?
12
 
3
 
4
Boicho Popov до: cyclop
преди 1 месец
Къде в този анализ съм написал дали Тръмп е добър, или лош?
4
 
17
 
3
преди 1 месец
Антифа-провокатори дойдоха, полицаи им отвориха вратата, случиха се безредици, Бойчо е доволен, пише Анализ Тръмп Лош. Когато от другия отбор трошаха, палеха и унищожаваха бизнеси, градовете бяха с превзети от съмнителни типове централни части, и падаха паметници, беше ли "тъжна и срамна глава в историята на нашата нация“ , имаше ли анализ, пропуснал съм го.