Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Нападението на Русия срещу Украйна прогони 10 млн. души

Според американския министър на отбраната Лойд Остин Русия умишлено се насочва към населени места, тъй като кампанията ѝ се бави заради украинската отбрана

 Към статията
9
Препоръчай (0) Инвестор.БГ Споделяне

Коментари (9)

2
 
2
 
9
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Нямаше да има никакво "нападение" (журналята така и не разбраха, че говорим за НАСТЪПЛЕНИЕ), ако в ръцете на руското командване не беше попаднала заповедта за настъплението на укронацистите на ДЛНР, с последващо участие на "прогресивни сили", с цел завземането на Крим. Путин отдавна е казал "Когато пердахът е неизбежен, удряй първи". Е, удариха първи, само два дни преди укробандеробандите. И излязоха наяве престъпни действия на Империята на Злото - намеквам за военните биолаборатории, работещи върху създаването на биооръжия, чувствителни към расовата принадлежност на таргетираните жертви. И за това неизбежно ще има Трибунал. В 6 часа след войната.
5
 
2
 
8
преди 3 месеца
Оркестъра: tranquillamente
5
 
6
 
7
Dr. Vatnikov до: дядя Вова
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Да не би източника на тази "информация" за какво били казали житешите на Мариупол да е същия, като "ние няма да нападаме Украйна", " не сме ние в Крим", "не стреляме по граждански обекти и жилищни сгради", "всъщност ние никога не сме нападали Украйна", "не свалихме ние малайзийския самолет" и тн.? Жалки сте. Жалки.
4
 
8
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
А великата и непобедима пиянска армия, дето фантазираше как до 2 седмици до Берлин щели да стигнат и после и Вашингтон да били превземали, не може 1 месец да влезе в Харков, който е на 40 км от границата, да не говорим за който и да било друг голям град. Жалкари, само приказките им големи, дотътриха се със смешната си ламарина от 20ти век, която украинците разкостват на парчета с джавелини, нлоу и стингър, войниците им лапета, излъгани, бягащи и демотивирани, без годна или изобщо липсваща храна, щото генералчетата изпокрали квото могат, облечени в някакви зелени ватени чували, изглеждат точно като жалка пиянска армия от 20-ти век. До тях украинците изглеждат като модерни спецчасти. Цялата работа ви е такава, другари копейници, големи приказки и нищо насреща.
5
 
7
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Кремълските мpъcници ще си платвт за всичко това, а това беше грешката на ботоксното жуже, която не само ще го изхвърли от власт, а ще върне и пPocия обратно в 90-те. Тотален игнор и бан, в комбинация с презрение от цял свят и мизерия, ами заслужиха си ги!
7
 
4
 
4
преди 3 месеца
Бежанците, които не се показват по българските телевизии и никога няма да ги видите в промитите новинарски емисии! Откъде пристигнахте? От Мариупол. Как успяхте да се измъкнете? Всички помагаха. Благодарим на руската армия. Огромни благодарности! Украйна ненавиждаме. Защо? Украинската армия не ви ли помагаше? Украинската армия стреляше по хората. Направо в къщите. Радвате ли се, че се измъкнахте? Разбира се, че се радваме. Огромни благодарности!От 26 февруари с децата сме в мазетата. 300 души живеехме в мазетата. И това се отнася само до един блок. Защо по-рано не се измъкнахте? Никой не ни позволяваше да излезем.Никакви хуманитарни коридори нямаше. Украйна не позволяваше. Бяхме изцяло блокирани.Идваха военни украинци и ни казваха в никакъв случай да не напускаме града, ако ни бъде предоставен коридор от Руската Федерация.Украинците искаха и занапред да се прикриват с нас. Това е всичко.
8
 
2
 
3
преди 3 месеца
Ето го нео-доктор менгеле. Това е шефа на мобилните военни болници.В прав ефир каза, че е дал указание да се кастрират всички мъже руснаци.Няма да пиша колко конвенции нарушава това нито дали е фашизъм или не.Искам да питам защо ние поддържаме този режим? Защо САЩ и НАТО го поддържат? Докога? >> https://afera.bg/%d1%83%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%ba%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%82-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%82%d0%be/
8
 
2
 
2
дядя Вова до: Gocho
преди 3 месеца
Москаляку на гиляку (московците на въжето) взе да не е безплатно... Редно и тукашните да го схванат.
12
 
3
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Сами са си виновни Каквото търсиха си го намериха "хто не скаче той москаль" Сега спокойно може да вървят нах.у ,те си го знаят къде е това Прав им път