IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да увеличим продажбите

Над 1000 магазина в страната привличат все повече чужди туристи, предлагайки стоките си с услугата TAX FREE

09:01 | 03.06.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Как да увеличим продажбите

Внимание, търговци - собственици на бутици и вериги магазини за луксозни и спортни стоки, маркови дрехи, обувки, бижута, часовници, електроника и много други!

Услугата TAX FREE е една доказана възможност за увеличаване на оборотите, изключително привлекателна за чуждестранните клиенти, ползващи я навсякъде по света.

E&S Watches and Jewellery ООД е  най-големият лицензиран агент по възстановяване на ДДС на чуждестранни физически лица по Наредба Н-12 на МФ и ЗДДС. Ние сме единствените в страната с мрежа от кеш офиси по всички летища и някои сухопътни граници.

Вече трета година чрез нас над 1000 магазина в цялата страна привличат все повече чужди туристи, предлагайки стоките си с услугата TAX FREE. Интересът към тази услуга е наистина огромен. Както навсякъде в Европа, така и в България, гражданите на страни извън ЕС (основно Русия, Украйна, Израел, Турция, Македония, Сърбия, Канада, САЩ и др.) желаят да се възползват от правото си да възстановят сумата на ДДС върху стойността на закупените от тях стоки за лично потребление. Предоставянето на тази възможност стимулира все повече шопинга по време на техния ваканционен или бизнес престой у нас.

Какъв е механизмът на възстановяването и как работи?

При покупката търговецът издава оригинална фактура за продажбата и попълва формуляр Искане за възстановяване на ДДС по образец, отпечатан от агента в съответствие с Наредба Н-12. След митническа заверка при напускане на Европейската общност и представяне на заверените вече документи, чуждестранното физическо лице получава сумата на данъка върху добавената стойност в брой в нашите кеш офиси или по банков път.

Как да станете един от нашите многобройни партньори? Как Вашите търговски обекти да продават стоки с право на възстановяване на ДДС?

Заповядайте в нашия офис на адрес: гр. София, ул. „Славянска” 11А или се свържете с нас на тел.: 02 986 9225, 0889 800 415 и на e-mail: info@eands-taxservices.com

Очакваме Ви! Активният сезон започва!

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:10 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още