IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петата конференция "Образование и бизнес" е с фокус върху устойчивите общности

Организаторите очакват силен интерес, и то не само от сферите на бизнеса и образованието

15:19 | 11.11.16 г.
Петата конференция "Образование и бизнес" е с фокус върху устойчивите общности

Медийна група Инвестор.БГ събира за пети пореден път представители на образователния сектор и бизнеса в голямата конференция "Образование и бизнес", като този път темата на конференцията е "Устойчиви общности".

"Интересът ще е голям, а участниците ще са не само от сферите на бизнеса и образованието. Имаме комик в лицето на Боги Бейков, артист в лицето на Рут Колева, модни дизайнери – Боряна Вътова и Татяна Арнаут – Димитър Хинков, художник и преподавател в НБУ, Красимира Величкова от Български дарителски форум", каза един от организаторите на събитието – Доника Ризова – в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

За нас е важно да разгледаме кои са устойчивите общности, които издържат на промените и различните предизвикателства. Ще участват режисьори, дизайнери и преподаватели и ще предложим много интересни неща. Целта на такива мероприятия е даването на част от добрите примери, каза артистът Боги Бейков, един от участниците в конференцията.

Петото издание на конференцията "Образование и бизнес" ще се проведе на 21 ноември в София Хотел Балкан с начален час 9:00 ч. Желаещите да участват могат да се регистрират на адрес edu-business.info.

Вижте повече във видеото:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:58 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още