IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бизнесът в Пловдив вече разполага с офис сграда от клас "А"

Инвеститор в проекта е Галакси Инвестмънт Груп

18:10 | 26.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Галакси Инвестмънт Груп</em></p>
<div>
	&nbsp;</div>

Снимка: Галакси Инвестмънт Груп

 

Пловдив привлича все повече инвестиции от страна на IT и аутсорсинг бизнеса, стана ясно вчера при откриването на най-новата бизнес сграда клас „А“  в града – Офис Парк Пловдив. Проектът е разработен спрямо нуждите именно на компаниите от тези сектори. Според експерти в бранша отварянето на модерната офис сграда решава един от съществените проблеми на града под тепетата - с ограниченото предлагане на качествени бизнес площи, където да се настаняват компаниите. Наемателите се ориентират към голямоформатни офиси на комуникативна локация, с възможности за изграждане на гъвкави работни пространства. 

На практика  новата сграда е единственото място в Пловдив, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат офис площи от клас „А“. Първите наематели в Офис Парк Пловдив са сред най-големите имена от IT и аутсорсинг индустриите. Това са компаниите Siteground, които са носители на награда за най-добър IT работодател за 2015 от AON България и Bulpros, която е единствената от страната ни компания представена в класацията на Deloitte Technology Fast за Централна и Източна Европа.

Очакванията на инвеститорите от Галакси Инвестмънт Груп са проектът да подкрепи икономиката на града, като го направи значително по-привлекателен за новите компании, които ще развиват бизнес тук.  Модерната бизнес сграда е с разгърната застроена площ  8 331 кв.м.

„Избрахме да позиционираме офиса си именно в Офис Парк Пловдив не само заради отличните условия в сградата, но и заради атрактивната му локация. Той се намира в най-зелената част на града, в съседство с Мол Пловдив и Гребния канал. Трите главни булеварда осигуряват бързи комуникации към останалите райони на града, автомагистрала Тракия и летище Пловдив. Това са сериозни преимущества и за нас, и за нашите служители”, коментираха наемателите в бизнес сградата.

„Вярваме, че Офис Парк Пловдив е поредната стъпка към развитието на нашия град като предпочитано и добро място за правене на бизнес. Пловдив има място на инвестиционната карта на страната, а с новата бизнес сграда компаниите имат вече и къде да се настанят и спокойно да се развиват и разрастват”, коментира по време на отриването Константин Бояджиев, управител на инвестиционната компания.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:44 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още