IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Световен рекламен фестивал отличи екип на Investor Media Group и Brand New Ideas

Елица Манолева и София Добрева взеха кристална звезда на състезанието New Stars 2017, част от Ad Stars в Пусан, Южна Корея

15:56 | 31.08.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: <em>Investor Media Group</em></p>

Снимка: Investor Media Group

Копирайтърът Елица Манолева и графичният дизайнер София Добрева от творческия екип на Investor Media Group и рекламна агенция Brand New Ideas бяха отличени с кристална звезда на престижното състезание NEW STARS 2017, провеждано в рамките на международния рекламен фестивал AD STARS 2017 в Пусан, Южна Корея.

Преди това двете спечелиха New Stars на предварителна селекция, проведена сред кандидати от Унгария, Полша и България. След победата на национално ниво Елица и София получиха право да се включат директно в международната надпревара като представители на България в Пусан. Там творците от екипа на Investor Media Group и агенция Brand New Ideas се състезаваха с 31 отбора на млади таланти от различни държави.

Елица и София получиха кристална звезда (равностойна на четвърто място) в New Stars 2017 с творческата си концепция за популяризиране в глобален мащаб на PyeongChang 2018 Olympic и Paralympic Winter Games в Южна Корея през февруари 2018, както и за увеличаване на посетителите на самите игри. Те залагат на идея, базирана на интерактивни видеоинсталации, които въздействат на публиката и я провокират да преживее истинската емоция на олимпийските игри, която не може да се улови на телевизионния екран.

Елица и София работят заедно по редица рекламни кампании на Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV Bulgaria и сайтовете от Investor Media Group, както и по други проекти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:21 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още