IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН вписа емисията от увеличението на капитала на Софарма Трейдинг

Комисията наложи временна забрана върху търговото предложение към акционерите на Септона България

17:21 | 06.10.10 г.
Автор - снимка
Създател
КФН вписа емисията от увеличението на капитала на Софарма Трейдинг

Комисията за финансов надзор (КФН) е вписала емисия акции, с цел търговия на регулиран пазар, издадена от Софарма Трейдинг АД, се казва в съобщение на комисията.

Емисията е в резултат от увеличение на капитала на дружеството от 30 млн. лв. на 32 905 009 лв. поради осъществено преобразуване чрез вливане на Софарма Логистика АД в Софарма Трейдинг АД.

Емисията в размер на 2 905 009 лв. е разпределена в толкова на брой обикновени, безналични, поименни акции, с право на глас, с номинална стойност 1 лев.

КФН е издала също така временна забрана за публикуване на търгово предложение от Септона АД, Гърция към акционерите на Септона България АД, гр. Русе за закупуване на техните акции чрез инвестиционен посредник Капман АД.

Комисията е одобрила промяна в устава на Фонд за енергетика и енергийни икономии - ФЕЕИ АДСИЦ, свързана с адресната регистрация на дружеството, като новият му адрес на управление е гр. София, п.к. 1113, ж.к. „ Гео Милев”, ул. „Коста Лулчев” № 20.

Свързани компании:

Септона България АД(SB0)

Софарма Трейдинг АД(SFT)

Фонд за енергетика и енергийни икономии - ФЕЕИ АДСИЦ(FEEI)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:13 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още