IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН открива производство за отнемане лиценза на посредника Статус Инвест

Комисията открива и производства за отнемане лицензите на Сити Дивелъпмънт АДСИЦ и Глобекс Истейт Фонд АДСИЦ

09:49 | 13.02.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
КФН открива производство за отнемане лиценза на посредника Статус Инвест

Комисията за финансов надзор открива производство за издаване на индивидуален административен акт за отнемане на издадения лиценз за извършване на дейност като инвестиционен посредник на „Статус Инвест” АД и открива производство по издаване на индивидуален административен акт за прилагане на принудителни административни мерки спрямо посредник посредника, е решило заседанието на КФН, проведено на 11 февруари.

Комисията също така открива производство за издаване на индивидуален административен акт за отнемане на издадените лицензи за извършване на дейност като дружество със специална инвестиционна цел на „Сити Дивелъпмънт” АДСИЦ, гр. София и "Глобекс Истейт Фонд” АДСИЦ, гр. София.

Регулаторът издава разрешение на управляващо дружество „Инвест Фонд Мениджмънт” АД да организира и управлява договорен фонд „Инвест Фонд Паричен Пазар-Злоти” и потвърждава проспект за публично предлагане на дялове на договорния фонд.

Свързани компании:

Сити Дивелъпмънт АДСИЦ - в ликвидация(CDX)

Глобекс Истейт Фонд АДСИЦ - в ликвидация(GEA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:52 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още