IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добрите практики за успешни сделки с имоти

Медийна група Инвестор организира дискусия по повод 15-та годишнина на първия сайт в България за недвижими имоти www.imoti.net

12:05 | 22.04.15 г. 2
Автор - снимка
Създател
Добрите практики за успешни сделки с имоти

Медийна група Инвестор организира дискусия на тема "Успешни сделки с имоти" по повод 15-та годишнина на първия сайт в България за недвижими имоти www.imoti.net, част от медийната група.

Събитието ще се проведе на 19 май от 14.00 часа в Гранд Хотел София, зала София, с участието на експерти в областта на имотите, строителството, жилищното кредитиране, консултанти и други представители на бранша.

По време на срещата ще бъдат разгледани тенденциите за развитие на регионите, инфраструктурата, строителството и ще се коментира защитата на интересите на потребителите и на конкурентната среда в бизнеса с имоти.

Целта на обсъждането е да се посочат добрите и порочните пазарни практики при обслужването на клиенти в сделките с недвижими имоти, за да се подобри процеса на обслужване на потребителите и да се увеличи тяхната защита, а същевременно да се поддържа една коректна, конкурентна среда.

Полезни за представителите на агенциите за недвижими имоти ще бъдат и темите за предимствата и възможностите, които предлага франчайз инвестицията в сектора на недвижимите имоти – едно предложение от RE/MAX, за ипотечното кредитиране на FIBANK и експертното оценяване на имоти, което предлага АМРИТА. SMART BROKERS ще представи и първият сертифициран по BREEAM проект на модерна и енергоефективна сграда.

Модератор на срещата е Снежана Стойчева – мениджър на www.imoti.net. В дискусиите ще участват представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Комисията за защита на конкуренцията, Комисията за защита на потребителите и Национално сдружение "Недвижими имоти". Генерален спонсор е FIBANK.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:58 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Специални предложения виж още

Коментари

Финанси виж още