IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доставките на iPad mini с 4G модули в САЩ започват през следващата седмица

Цените варират от 459 до 659 долара в зависимост от обема на вградената памет

10:53 | 10.11.12 г. 1
<p>
	Снимка: Ройтерс</p>

Снимка: Ройтерс

Доставките на моделите на таблета iPad mini на Apple Corp, снабдени допълнително с 4G модули за предаване на данни чрез мобилни мрежи, ще започнат в САЩ през следващата седмица, съобщава Apple Insider, цитиран от РИА Новости.

Продажбите на iPad mini започнаха на 2 ноември в 34 страни, но първоначално потребителите можеха да закупят само модели, чрез които се влиза в интернет само чрез Wi-Fi мрежа. Появата на модифицирания iPad mini се очакваше от няколко седмици.

Същевременно потребителите в САЩ, които са подали предварителна заявка за модели с поддръжка на мрежите 3G/4G LTE, са получили в края на тази седмица електронно писмо от Apple, според което доставката на iPad mini с мобилен модул ще започне през следващата седмица.

„Прекрасна новина – планираме да доставим Вашия iPad в рамките на следващите 5 работни дни. Ще Ви изпратим номера на поръчката и информация за мобилния оператор, когато Вашият iPad вече е на път“, гласи текстът на писмото.

В него се посочва също, че купувачът може да проследи на официалния уебсайт на Apple датата на планираната доставка в съответния раздел на онлайн-магазина.

Таблетът iPad mini е снабден с резолюция 1 024 на 768. Цената му с Wi-Fi модул е между 329 и 529 долара в САЩ, а моделите с поддръжка на 3G/4G LTE мрежи ще му струват от 459 до 659 долара в зависимост от обема на вградената памет.

Заедно с iPad mini започна продажбата и на iPad от четвърто поколение, като от Apple обявиха, че за първите 3 дни са продали 3 млн. броя от новите таблети.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:16 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
deant
преди 11 години
200 $ разлика заради обема памет? На пазара разликите на флаш картите с памети варира около 20$ или сигурно по малко. Ако бях потребител на ябълката щях да се обидя за колко *** ме вземат.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още