IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диамантен калъф за iPad Mini за... 700 хил. долара

Изделието е направено от фино бяло злато и е инкрустирано с над 3 000 скъпоценни камъка

12:22 | 05.11.12 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Луксозният калъф притежава този наситен син цвят заради фините сини сапфири, с които е инкрустиран. <em>Снимка</em>: <em>The Natural Sapphire Company</em></p>

Луксозният калъф притежава този наситен син цвят заради фините сини сапфири, с които е инкрустиран. Снимка: The Natural Sapphire Company

Най-новият продукт на технологичния концерн Apple - iPad Mini доставя на потребителите същото удоволствие, което предлага и по-големият таблет на компанията и то в почти джобен размер!

Направен, за да конкурира директно по-малките по размер и ценови нива таблети, iPad Mini, чиято цена започва от 329 долара, вече е изцяло разпродаден, след като компанията обяви опцията за предварителни онлайн поръчки през сайта си на 26-и октомври.

За да отговорят на търсенето, редица други компании пък започнаха да произвеждат аксесоари, които биха подхождали на новото мобилно устройство. Така например базираната в Ню Йорк The National Sapphire Company е създала най-скъпия калъф за таблет, правен някога, съобщава сайтът bornrich.com

Фирмата пусна на пазара аксесоар, в който собствениците на „по-малкия брат“ на iPad могат да го съхраняват срещу внушителната сума от 700 хил. долара.

Луксозният артикул е инкрустиран с фини диаманти и сапфири и със сигурност ще накара всеки собственик на iPad Мini да се почувства уникален, докато държи в ръцете си изделието-бижу.

Цялата повърхност на калъфа е покрита с 18-каратово бяло злато. По нея има наредени общо 3328 сини сапфири. Дизайнерите на фирмата са успели да изградят логото на Applе с помощта на 50 искрящи овални диаманта.

Но това съвсем не е първият подобен аксесоар на специализираната в изработката и продажбата на бижута компания. Само преди малко повече от месец The National Sapphire Company представи и най-скъпия калъф за iPhone 5, който е на цена от 100 хил. долара.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:49 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още