IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подарете на някого картичка за... 5000 долара

Поздравителните картички на Gilded Age Greetings са ръчна изработка, а за направата им ателието използва злато, диаманти и рубини

09:30 | 12.10.12 г. 1
Автор - снимка
Редактор
Подарете на някого картичка за... 5000 долара

Gilded Age Greetings, ателието за луксозни, ръчно изработени поздравителни картички за всякакви поводи, събития и празници, е подготвило изцяло нова серия от своите изделия за предстоящите празници. Ателието се намира във Флорида, а творенията, които се продават в него, са вдъхновени от ерата след гражданската война в САЩ.

Новата серия на луксозната фирма този път е насочена към светлината и различните предмети за осветление, като свещници, светещи прозорци, малки свещички.

Дизайнерите, които работят за създаването на най-скъпите картички в света, този път са използвали за творенията си най-фините и благородни метали. В творбите им има 23-каратово чисто злато, както и различни комбинации от жълти и бели диаманти, рубини и смарагди. За завършек на картичките са добавени и оригинални кристали на Swarovski, които дават и крайния външен вид на новата продуктова линия на бутиковото ателие.

Друг продукт на Gilded Age Greetings са сватбените покани на Херцога и Херцогинята на Кеймбридж – Уилям и Кейт, които имат деликатно изваяни златни кантове по себе си.

Вярна на уникалния, типично ренесансов стил, който се използва като мотив за всички картички от новата серия, създателката на ателието Роузмъри Бъсек е направила картичките, използвайки стара хартия. Цветовете по тях са дълбоки и наситени – лазурено синьо в комбинация с изкрящо малахитово зелено.

Цените на картичките варират между 1000 и 5000 долара за брой.

Към всяка от тях Gilded Age Greeting добавя сертификат, с който удостоверя качеството и уникалността на изработката им.

Освен това всяка от тях е поставена в елегантна черна кутия, направена от фина коприна. А за да бъде подсилен луксът и ексклузивността, ателието прибавя към изделията си по един „стражар“, който да ги придружи по време на доставянето им.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:52 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
edimi
преди 11 години
Предвид символиките по картичките - коментара е излишен!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още