IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Растеж и нова кариера по време на пандемия с програмата по дигитален маркетинг на DigitalPRO

Курсистите в третото издание на DigitalPRO, което започва на 11 септември 2020 г., ще получат 18 онлайн курса, покриващи всички важни теми в дигиталния маркетинг

11:16 | 24.08.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Растеж и нова кариера по време на пандемия с програмата по дигитален маркетинг на DigitalPRO

На фона на вирусната пандемия дигиталната трансформация на бизнесите не беше просто единственият начин за спасение от загуба на клиенти и непосредствен фалит, а възможност за напредък и покоряване на нови върхове.

През последните години голяма част от бизнесите отлагаха своето развитие в дигиталния свят и когато пандемията се появи, за тях това доведе до рекорден спад на приходи и нежелана нужда от освобождаване на качествени кадри. 

Въпреки трудностите много компании се адаптираха бързо, като превърнаха кризисната ситуация във възможност за растеж. Пример за това са онлайн продажбите на продукти и услуги, които несъмнено са сред най-печелившите сектори в условията на пандемия. 

Според последни проучвания на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА), онлайн търговията у нас ще завърши годината с между 15% и 18% ръст, като онлайн продажбите в секторите за бързооборотни стоки, дезинфектанти, уреди за дома и фитнес продукти отбелязват 100% ръст.

През последните години потреблението в интернет се увеличава значително, като за 2019 г. над 1 500 000* български потребители са пазарували в интернет (*според БЕА).  Тенденцията за ръст ще продължава, като една от нарастващите нужди на бизнесите ще бъде придобиването на знание как ефективно да привличат вниманието на потребителите във вече силно конкурентното интернет пространство.

В тази насока днес искаме да Ви представим една възможност, която напълно отговаря на тази нужда и вече за трета поредна година доказва своята ефикасност, помагайки на собственици на бизнес и начинаещи да постигат успехи в дигиталния свят.  

Тази възможност се нарича DigitalPRO - цялостна програма по дигитален маркетинг, обединяваща най-добрите експерти в дигиталния бранш, които предоставят на своите участници практическо, интензивно и релевантно за бизнеса обучение.

Целта на програмата е да постави основи за успешна бъдеща реализация на всички завършили, независимо дали вече имат собствен бизнес или желаят кариера в областта на дигиталния маркетинг.

Доказателство за приложимостта и ефективността на онлайн обучението са многобройните постижения на курсистите от DigitalPRO, кaто някои от тях споделят, че благодарение на придобитите знания от програмата, са успели да трансформират бизнесите си по време на кризата, а други дори са удвоили печалбите си.

Курсистите в предстоящото трето издание на DigitalPRO, което започва на 11 септември 2020 г., ще получат 18 онлайн курса, покриващи всички важни теми в дигиталния маркетинг, и ще бъдат наградени и със сертификат за професионална квалификация от МОН, който е допълнителен тласък към успешното кариерно развитие в дигитални компании.

Интересът към подобни интензивни онлайн образователни програми е вече огромен предвид факта, че много бизнеси останаха без приходи, а много хора загубиха своята работа. Потвърждение за това е почти запълненият капацитет на DigitalPRO oт над 440 човека, които виждат огромен смисъл в развитието на своите дигитални умения. 

Научете повече за DigitalPRO.bg на този линк и ако програмата за дигитален маркетинг представлява интерес за вас, побързайте да за запазите своето място, защото приемът е ограничен до 500 души!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:17 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още