IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шефът на пътната агенция подаде оставка

Божидар Йотов оглавяваше АПИ от януари 2010 г.

16:48 | 24.02.11 г.
Автор - снимка
Създател
Шефът на пътната агенция подаде оставка

Днес председателят на Управителния съвет на Агенция пътна инфраструктура (АПИ) Божидар Йотов подаде оставка, съобщиха от агенцията. Оставката е подадена, считано от 1 март 2011 г.

Йотов заема този пост от януари 2010 г., когато беше назначен след конкурс. От пътната агенция към момента не коментираха причините за оставката.

Във връзка с изтекла в публичното пространство неофициална информация за името на новия шеф на АПИ, от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) към момента не потвърдиха новото назначение.

Утре се предвижда министър Росен Плевнелиев да даде пресконференция, на която се очаква основна тема да бъде положението в Пътната агенция и евентуално обявяването на новия й председател.

В съобщението за пресконференцията от страна на АПИ е обявено, че в нея ще участва и Божидар Йотов, а в съобщението на МРРБ неговото участие не е посочено изрично.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:01 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още