IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Столична община ще раздаде бонуси на общинските чиновници за 1,7 млн. лв.

От коледните добавки ще се възползват 2 700 служители на общината по предложение на зам.-кмета по финансите

13:04 | 24.11.11 г. 1
Столична община ще раздаде бонуси на общинските чиновници за 1,7 млн. лв.

Столичният общински съвет (СОС) реши да даде бонуси на 2 700 общински чиновници в София - средно от една заплата, преди Коледа и Нова година. Предложението е на зам.-кмета по финансите Дончо Барбалов.

Средствата ще дойдат от по-доброто изпълнение на бюджета през третото тримесечие на 2011 г. Парите са събрани от лихви по забавени плащания върху данъци, имоти, общински такси и увеличения брой на експресните услуги. Общо ще бъдат изплатени над 1,7 млн. лв., съобщи Барбалов. 

В началото на месеца кметът на София Йорданка Фандъкова съобщи, че ще заложи на строга финансова дисциплина и съкращаване на разходите. По думите й предстои да се види по какъв начин ще се съкращават административните разходи и дали ще се наложи съкращаване на хора.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:08 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
kane
преди 12 години
СРАМ ГЕРБЕРИ СРАМ!Значи работниците в БДЖ ще ги съкращаваме щото няма пари, а за софийска администрация има така ли. Да ви е.а държавническото дясно управление. Давате на вашите хора дето стоят на топло зимата и нахладно лятото. Хората в БДЖ които са навън и в студ и пек да гладуват нали и техните деца да гладуват нали. ДОЛНА БОРЖУАЗНА ***
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още