IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Столична община ще управлява виртуално обществените поръчки

Обявен е търг за изграждането на софтуер, който ще следи още концесиите и договорите, сключени с кметството

17:17 | 20.11.14 г.
Столична община ще управлява виртуално обществените поръчки

Столична община възнамерява да изгради информационна система, чрез която да се управляват и контролират обществените поръчки, концесиите, търговете, конкурсите и договорите, сключени с кметството. Това става ясно от обявен търг в сайта на Агенцията за обществени поръчки.

За осигуряването на компютърните услуги изпълнителят ще получи до 517 000 лв. без ДДС.

Изграждането на информационната система ще е на няколко етапа: разработка на техническо задание, анализ и доклад от проучването, проектиране, изграждане на софтуерния продукт, тестове и внедряване.

Системата ще трябва да е съвместима с други информационни продукти на общината и на други институции.

Изпълнителят ще трябва да обучи общинските чиновници, които ще работят със системата и да участва в първоначалната й експлоатация.

За да участват успешно в търга, кандидатите трябва да имат сходен опит - през  последните три години да е реализирал сходни проекти за национални или общински институции или за големи фирми със значителен брой потребители.

Срокът за подаване на оферти е 8 януари 2015 г.

Припомняме, че в момента в сайта на Агенцията за обществени поръчки има изграден регистър, в който могат да се правят справки за всички пуснати обществени поръчки включително и тези на Столична община.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:29 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още