IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Едва 20% от българите дават положителна оценка за работата на парламента

50% от гражданите все още смятат, че нов вот не е необходим, а 53% са на мнение, че правителството ще изкара пълен мандат, показва анкета през септември

12:53 | 19.09.18 г. 16
<p>
	<em>Снимка: Олег Попов, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Скандалите през месец август и високият градус на политическо напрежение дават отражение на основните индикатори, които Изследователски център „Тренд“ по поръчка на „24 часа“ залага в ежемесечните си проучвания. Никоя институция не остава незасегната от общественото недоволство.

В очакванията за бъдещето на страната се отчита динамика, въпреки че оптимистите продължават да са повече (47%) от песимистите (43%).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 10:52 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

5
rate up comment 8 rate down comment 0
red6
преди 5 години
Първо, цели 20% смятат, че парламента работи добре... Не е коректно да се каже само 20%.Интересното е, че "само 20%" смятат, че работи добре, но в същото време 22% биха гласували за "ГЕРБ и чук", и още 5-6% за неофашизоидите от ОП. Де факто има 7-8%, които са шизофреници или мазохисти...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 6 rate down comment 2
Sakamano
преди 5 години
Централната банка, или по нашему БНБ работи с най-добрата възможна защита. Левът е 100% обезпечен с втората най-високо ликвидна международна валута. Ако знаете за по-добра защита, ще се радвам да я чуя.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 4 rate down comment 5
Иван Митев
преди 5 години
Полезното решение за възможно устойчиво обществено развитие е известно: Централната банка трябва да работи със защита от щети.Сега много хора са съгласни да се запазва държавната грешка Централната банка да работи без защита от щети, ала когато дойде време да се плащат създавани от работата на Централната банка щети искат някой друг да плати щетите от изпълнението на тяхното съгласие.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 3 rate down comment 8
Sakamano
преди 5 години
Управлението е лошо, но алтернативите са още по-лоши.Просто резюмирам.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 8
Иван Митев
преди 5 години
Политиците са със спадащо доверие, защото страдащите изискват от тях обществена отговорност за щетите от неправилността Централната банка работи без защита от щети.Централната банка без защита от щети е съществения причинител за възникващите щети.При допусканата държавна грешка политиците са със съдба на жертви.Устойчивият обществен просперитет е възможен само при Централна банка със защита от щети.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още